Jaahans...Eilen oli niin ihana ilma (näkee nahkan punoituksesta) ja nyt sitten on "ei niin kiva ilma". Todella harmaa päivä. Välillä aina heittelee muutaman pisaran vettä.  Säästä huolimaatta isot tytöt ovat pihalla leikkimässä, ne sitten jaksaa touhottaa aamusta iltaan. Vaaveli nukkuu päiväunia (toivottavsti hyvät unet), äsken meinasi alkaa kiukutella mutta taisi olla vaan väsynyt poloinen kun julma äiti herätti hänet tänään kymmentä yli kahdeksan että ehdittään kerhoon.

Aamupäivä oltiin siis kerhoilemassa. Meillä piti olla pyöräpäivä siellä tänään mutta koska ilma oli niin epävakainen niin käytiin sisällä läpi asioista pyöristä ja pyöräilystä. Saatiin sitten kerhosta laput josta käy ilmi mitä pitää pyöristä tarkistaa ja huoltaa jos on tarvetta. (pääsee isi hommiin siis Silmänisku).  Kerhossa oltiin hetken aikaa ulkona mutta koska kaikki muutkin lähti puolen päivän aikaan kotia kohti niin me päätettiin tehdä myös niin.

Nyt sitten minä vaan olla möllötän ja yritän ottaa selvää facebookin uudistuksista Hymy. Iltapäivällä pitäis varmaan keksiä jotain tekemistä koska jos tuo sade tuosta yltyy niin ulkona ei jaksa ihan koko iltapäivää olla.

EMMILLE hauskaa nimipäivää!!!