Taas on helle, kiva että on lämmintä ja paistaa mutta pikku hiljaa alkaa tuntumaan että KOHTUUS KAIKESSA... jätettiin tänään aamulenkki ja leiksailu suosiolla väliin, koirat olisivat vaan läkähtyneet lenkillä ja auringossa hautova leikkikenttäkään ei oikein kuulostanut oikealta ratkaisulta aamuun . Aamulenkin sijaan meillä kävi taas ilmalämpöpumppu mies katsomassa ja tekemässä tarjouksen. Tämä on nyt toinen tekijä joka käy tarjouksen tekemässä, ensi viikolla tulee vielä kaksi niin eiköhän siinä ole jo tarpeeksi että voi vertailla hintoja ja pumppuja, jokuhan me laitetaan ihan varmasti mutta tuntuu vaan olevat niiiiiiiiiiin paljon mielipiteitä siitä että mikä on hyvä, mikä halpa ja mikä kannattaa laittaa... päähän tässä menee pyörälle mokomasta pumpusta  .

Pumppumiehen käynnin  jälkeen lähdettiin käymään K-raudassa ja Starkkissa. Tavoitteena oli löytää kohtuu hintaista ja suht samanväristä laminaattia keittiöön ja eteiseen kuin meillä on olo- ja "tyhjässä"-huoneessa. Suht saman väristä löytyi kyllä mutta hinta ei ollut ihan kauhean kohtuullista . Täytyy vielä käydä Kouvolan Prismassa joku päivä, sieltä nuo olo ja tyhjän huoneen laminaatit on ostettu  (noin puoli vuotta sitten) ja niillä oli hintaa alle 10 eur/neliö, se olisi ihan "kivankuuloinen hinta" (ainakin verrattuna noihin k-raudan ja starkin 30 eur/neliö hintaan).....

Iltapäivällä kunhan vaaveli heräilee ajattelimme lähteä mummon pihalle. Heillä on talo meren rannala ja TOIVON että siellä ei olisi ihan näin läähdyttävän KUUMA!!!!