Vanhimman eiliset synttäri kemut meni ihan kivasti. Aluksi vanhinta vaan jännitti niin kovasti että katsoin parhaaksi että jäin  juomaan kahvia Heseen synttäreiden ajaksi. Mies meni sitten vaavelin ja keskimmäisen kanssa mäkkiin. Alku jännityksen jälkeen tyttö oli iuhan reippaasti koko synttäreiden ajan siellä synttärihuoneessa eikä minua olisi sitten kuitenkaan tarvittu. No mutta sainpahan nautiskella kahviani, donitsini ja jätskini ihan rauhassa. Tänään olisi sitten isoilla tytöille naapurin tytön synttärit sekä sitten iltaselle vielä minun kummini syntttärit.... juhlaa pukkaa. Tällä hetkellä tytöt on ainakin ihan innnoissaan menossa naapuriin synttäreille ja koska he ovat siellä enennenkin leikkineet ilman minua niin eiköhän nuo tuonne mene ihan reippaasti. Itse jään kotiin vahtimaan vaavelin päiväunia ja siivotakin pitäisi....

Eilisen lämpöisen päivän jälkeen tänään tuntui taas aika kylmältä. Kovasti tuulee ja muutenkin aika harmaa ilma. Aamulla käytiiin ihan normaalisti lenkillä ja leiksalla mutta muuten tällä hetkellä ulkoilu ei kyllä houkuta yhtään.

Mulla on nyt jotenkin kauheat paineet järkätä lapsille jotain superkivaa syyslomaksi.... Vanhin odottaa nyt LOMAA kovasti, he ovat eskarissa siitä puhuneet ja monet muut ryhmäläiset ovat tekemässä jotain erikoista. Itse olin ensin ajatellut että nautiskelemme vain kotona olosta ja kiireettömydestä mutta nyt huomasin että miehelläkin sattuu syyslomaviikoksi vapaat joten JOTAIN KIVAA KAI SITÄ PITÄIS KEKSIÄ.... mikäköhän olisi kivaa ja suht ilmaista???   Tytöt suunnittelee kylpylään menoa mutta heille jo totesinkin että juuri äsken oltiin ja muutenkin tuommoinen reissu venyttää kukkaron nyörejä liiaksi, tähän he vaan sanoivat että HE SÄÄSTÄÄ KYLPYLÄÄN RAHAA, ei taida reppanat ymmärtää että ihan ei pullon palautus rahat,  jotka saaavat aina laittaa possoihinsa, riittää.  On  tainut muutenkin tulla puhuttua raha-asioista liikaa tyttöjen kuullen ( Siis lähinnä ollaan keskusteltu jonkin verran lastenkotihoidon  rahallisen tukemisen pienuudesta ) koska keskimmäinen tänään kysyi minulta lenkillä " Äiti, maksaako saappaat paljon??" No siihen minä sanoin että  "no ei kai ne hirveästi mutta jonkin verran kuitenkin" Tähän keskimmäinen vastasi että "niin äiti kun tuossa sun saappaassa on aika iso reikä ja olisi kivaa jos olisi rahaa ostaa sinulle uudet saappaat...."  Ihana kultainen keskimmäinen siis ajatteli vain että MINULLE pitäisi saada jotain uutta.