Täään onkin olut hieman erilainen aamu... Vaavelin kummi on lukuisia kertoja pyytänyt meitä hotellille aamiaiselle (hän siis työskentelee eräässä hotellissa). Jostakin syystä emme vain ole IKINÄ saaneet aikaiseksi lähteä. Tänään kuitenkin lähdettiin, heti aamulla kun lapset heräsivät niin ei muuta kuin vaatteet päälle ja autoon ja kohti valmiiksi katetttua RUNSASTA aamiaista. AI että oli HYVÄÄ... ja syötyä tuli paljon, KIITOS EMMI!!! Vanhinkin, joka on yleensä todella huono syömään aamuisin, söi vaikka kuinka paljon nakkeja, munia, leipää, muroja ,kurkkua yms muita herkkuja. Itsekkin söin taas semmoisen ähkyn että ei tarvitse kyllä ruokaa kuvitellakkaan ennen iltapäivää .

Aamupalan jälkeen ajettiin takaisin kotiin. Koska lämpömittari näytti taas "pikku pakkasta" (-24 astetta)  niin ei viitsitty jäädä ulos vaan tultiin sisä hommiin. Siivousta ja pikkuisen leivontaa, leivoin mustikka viinereitä. Tuo leipominen oli pikkuinen pakko koska innostuimme vihdoin ja viimein hankkiutumaan eroon ikivanhasta kellaripakastimestamme ja jotta saimme kaikki tavarat mahtumaan toiseen arkkupakastimeemme oli hieman pakkokin leipoa nuo vanhat lehtitaikinalevyt tuolta pois. Leipomisen lisäksi tein myös mustaherukka kiisseliä ja otin hieman muitakin marjoja sulamaan, saa tytöt sitten iltapalalla marjoja. Nyt tuntuu että kun tuo vanha pakastimen rohjo on pois kellarin oleskelutilasta niin siellä on todella paljon tilaa ja paikka on paljon viihtyisämpi. on tytöillä enemmän tilaa leikkiä ja mikä parasta... luulisi että sähkönkulutuskin voi hieman laskea kun kahden pakastimen sijasta on vain yksi.

Iltapäivällä kun mies lähtee töihin niin meillä muilla onkin sitten taas hauska päivä edessä. Mummo ja veljeni lapsineen tulee tänne leikkimään. Laitetaan taas porukalla ruokaa ja herkutellaan. Lapset odottavat innoissaan serkkuja leikkimään ja niin odotan minäkin... kun lpsilla on kivaa ja tekemistä niin minä itsekkin pääsen helpommalla .

 

Tyttö kolmikko valmistautuu syömään lähtöön:

Emma Hauva:

Keskimmäinen ja kasvavat rautahampaat:

ykki, kakki, koome, saako tullaaaa??? :

vaaveli autoilee:

Vanhin ja barbi leikit:

Hani hauva huilaa: