Se olis ystävänpäivä, että hyvää ystävänpäivää vaan kaikille ihanuuksille heart, enempää en aio lässyttä tärkeydestänne tällä tavalla yhtenä päivänä vuodessa koska kaikki teistä tietää että olette minulle tärkeitä JOKA IKINEN PÄIVÄ ja jos nyt vaan yhtenä päivänä teitä ylistäisin niin tuntuisi ne muut päivät aika latteilta smiley, ihania ollette! 

Mutta sitten muihin juttuihin. Tänään on tiistai, jumpapkerho on peruttu koska koulun sali on muussa käytössä. Isoilla tytöillä on tänään siis mahdollisuus päästä jalkapallo treeneihin, ne kun alkoi nyt olemaan kaksi kertaa viikossa. Normaali tiistaisin nuo futis treenit jää väliin, ainakin jos mies on iltavuorossa, tuon jumpan takia ainakin huhtikuulle asti mutta nyt kun kerta pääsee niin tänään on siis ohjelmassa Ruonalan palloiluhallia laugh. Itse ole tällä hetkellä aika tyytyväinen ettei jumppaa tänään ole, minulla on meinaan kauhea flunssa ja olo on ihan sieltä ja syvältä... angry Yö  nukuin kuin tukki mutta nyt kiertää mahassa ja eilinen nuha/vilu/paska olo on vaan lisääntynyt. HUOH!!! No ei muuta kuin nappia naamaan niin eiköhän tämä tästä iloksi muutu. Tänään pitäisi jaksaa töissä vielä, huomenna on vapaa ja sen aion viettä minikääpiön kanssa pötkötellen, ainakin jos olo jatkuu tälläisenä. 

Tänään mies meni aamuvuoron ja mummo tulee kohta minikääpiön kanssa hengailemaan. Keskimmäisella on koulussa hiihtoa tänään ja huomenna. Vanhimman luokka hiihti  parina viime viikkona niissä kovissa pakkasisa joten heillä lienee ihan peruskoulu päivä vaan tänään. Minun tekisi kauheesti mieli uimaan mutta eihän tälläisessä räkätaudissa mihinkän mennä... ÄRTSYÄ!!!!!

hmm... mitäs muuta meille kuuluu... öööö... Eilen koska minun olo oli tosiaan niin kökkö ei menty uimaan enkä päässyt edes lenkille... argh,!!!! Töiden jälkeen käytiin kirjastossa hakemassa koko porukalle kirjoja ja käväistiin kaupassa. Muuten loppuilta vaan oltiin ja möllötettiin.  Iltapalaksi tehtiin koko porukalle täytettyjä patonkeja ja käytiin kaikki hyvissä ajoin nukkumaan. HIeman elättelin toiveita että olo olisi nyt aamulla parempi mutta toisin kävi....prkl!!!!!!

Jaaps mutta nyt valmistautumista töihin lähtöön....

Pitäkäähän ystävistänne huoli, niin tänään kuin kaikkina muinakin vuoden päivinä....