Minua ei niin ole luotu näihin sisällä möllytys päiviin... Tuntuu että happi loppuu justiinsa. Happi loppuu vaikka tytöt leikki kolmestaan tosi nätisti legoilla eikä ole kitissyt kertaakaan.  Pelkkä ajatuskin sisällä olo päivästä saa verenpaineen kohoamaan pilviin ja sydämen hakkaamaan..... No onneksi mies tulee töistä kahden jälkeen ja saa ottaa lauman huomaansa siksi aikaa kun minä painun koirien kanssa PITKÄLLE lenkille.... pää tarvii happea!!!

Mutta siis jos minun pää hajoaa fiilistä ei oteta huomioon niin tilanne meilllä alkaa näyttää lupaavalta. Vanhin sanoi että korviin ei koske enään joten antibiootti taitaa alkaa purra. Vaaveli ja keskimmäinen on ihan ok. Kuumetta en ole mitannut mutta kukaan ei ainakaan vaikuta kuumeiselta joten ehkäpä huomenna voi jo päästä ulos, eskariin, kouluun, kerhoon ja harrastuksiin.... JIHAA!!!

Ensi viikolla alkaisi sitten tyttöjen harrastuksetkin. Maanantaina tytöt lähtee kokeilemaan midancea ja keskiviikkona on sitten liikkari. Uimaankin mennään heti kun tyttöjen kunto antaa myöden.  Ensi viikolla minulla on myös ihka ensimmäinen kouulaisen vanhempain ilta... osaakohan siellä sitten käyttäytyä kuin vanhempi... pikkuisen alkaa jo jännittämään .