Iiiks... eilen jännitti. Töiden jälkeen oli varattuna parturi ja viime kerrasta on aikaa...ööööö... tota niin paljon etten edes kehtaa sanoa. Väriä on välillä pähän tullut purkista miehen laittamana ja mummo on välillä leikellyt latvoja mutta ihan oikea parturi.  Itse asiassa ikinä varmaan en olisi ihan oikeaan parturiin päästä mutta mummo ihanuus oli ostanut minulle joulu&synttärilahjaksi lahjakortin ja olihan se käytettävä.

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut etuhiuksista mutta rohkeus ei ole riittänyt. Mutta nyt riitti. Viime kerrasta kun minulla on etuhiukset ollut on about 12 vuotta, jotain vanhoja juhannuskuvia vuodelta nolla katselin jokin aika sitten ja siellä naamaani kehysti suht samanlainen tukka kuin nytkin.... eli kaipa tässä taantuu kun vanhaksi tulee. 

Mutta siis ihan ok pää miun mielestä. Kotonakaan ei ole mitään rajumpaa kritiikkiä kuulunut. Tosin kun tulin kotiin koira ei tunnistanut minua vaan aloitti murinan ja maata pitkin möyryämisen lasin takana kun astin tuulikaappiin. Lapset otti asian vastaan naureskellen. keskimmäinen tosin puhisi jotain SannaRaipeHelmisestä. Vanhimman kommentti oli että " Ihan kiva.." Ja minikääpiö tyytyi toteamaan että "Et sie nyt ihan tyhmältä näytä!"  IHanan kanstuvaa palautetta. ;)  

Mutta tässä se sitten on... mie ja uusi pää:

tuija%20vaihtoehto%201-normal.jpg


Ja pusuja kaikille :) 

tuija%20vaihtoehto%202-normal.jpg


Mutta parturi keikkaa siis viime kuulumisten jälkeen. 

Tänään olisi sitten töitä ja töiden jalkeen Nappuloiden kokousta. Isoilla likoilla on tyttökerho ja minikääpiöllä telinevoimistelu eli menoa ja meininkiä... 

Huomenna taas futista...


kaksi yöt perjantaihin.....OU JEE!!!