Ihana auringon paiste ulkona.

Aamulla ulkoiltiin pari tuntia, oli ihanaa.. juuri sopivan kylmä olematta kuitenkaan märkää. Käytiin kävelemässä metsässä, vaaveli tallusti reippaasti tosi pitkän matkan, välillä istui rattaissa ja sitten taas piti päästä puita heiluttelemaan ... hidasta mutta hauskaa tuo vaavelin kanssa lenkkeily. isot tytöt lauloivat kerho ja eskari laulujaan koko matkan....  hassuja lapsia!  Metsälenkin jälkeen haravoitiin hieman taas lehtiä kasaan  ja siinä se aamu päivä sitten menikin. Ruuan jälkeen tytöt leikkivät hetken barbeilla mutta nyt kun vaaveli kävi päiväunille he päättivät lähteä takaisin ulos.. en pistänyt yhtään hanttiin.. Mies lähti töihin ja minä saan kohta kahviseuraa, yksi kaveri Imatralta on käymässä täällä päin ja tulee käväisemään kahvilla, varoitin kyllä että pullaa ei ole mutta ei kuulemma haittaa .

Iltapäivällä taas ulkoilua ja jos vaikka lenkkeilisi makuuuniin hakemaan hieman halloweeni herkkuja, voisi sitten saunana jälkeen mutustella herkkuja ja katsella telkkaria...

Huomenna on miehellä vapaa päivä ja ajateltiin mennä käymään kymen suurmarkkinoilla, täytyisi ostaa toinen puukori ja tuolta sen varmasti löytää... tosin tuolta yleensä löytää paljon muutakin "ei niiin tarpeellista" mutta se riski , että jotain "turhaa" mukaan tarttuu, on vaan otettava .