Onnen kyyneliä !!! 
Eilen tapahtui jotain käsittämättömän ihanaa, maailmaan putkahti Herra Mauva, hänen tuloaan olemme kaikki odottaneet kuin kuuta nousevaa ja jotenkin itse on täysin imautunut mukaan odotukseen ja synnytyksen odotukseen. Niille jotka ei tajua sanaakaan mistä puhun niin ihanan maailman ihanimmalle naiselle ja minun parhaalle ystävälle syntyi eilen vauva, herra Mauva. Sain tiedon pikku herran syntymästä kesken zumba tunnin ja voin sanoa että sen tiedon jälkeen ei jalat oikein enään liikkuneet ja mielikin tyhjeni. Olo oli kuin puulla päähän lyöty, nyt se syntyi, hän jota on jo kauan odotettu. Tuntui kuin olisi itsekkin saavuttanut jotakin suurta vaikka enhän minä osallisena herra Mauvaan ole mitenkän ollutkaan. 
 
Illalla siinä sitten pyörin kuin muurahainen pesässään, ihana pieni ihminen on syntynyt. Omat kädet tärisi, en voi sanoin kuvailla kuinka ylpeä oli ystävästäni ja kuinka onnellinen olin hänen ja häne perheensä puolesta.  
Isä laittoi kuvia (isosta) pienokaisesta ja kun juttelin ylpeän, nyt neljän lapsen, isän kanssa puhelimessa niin täytyy sanoa että en muista milloin olisin kuullut ketään niin onnellisena ja täynnä intoa. Sydän meinasi pakahtua jo pelkästään tuoreen isän onnen kuulemisesta ja ne pikku miehen kuvat…. aaah, sydän sulaa   
Tuoreen neljän lapsen isän lisäksi on olemassa myös kolme uutta isosiskoa. En ole vielä päässyt tuoreiden isosiskojen kanssa juttelemaan mutta jotenkin osaan kuvitella tyttöset ylpeinä uudesta roolistaan, heillä on nyt pikku veli josta he varmasti pitävät huolta.
Mauvan äiti, ystäväni, teki kyllä suuren työn ja olen hänestä niin hurjan ylpeä. Minun paras ystäväni, neljän lapsen äiti
 
Onnea isä, Onnea äiti, onnea uudet isosiskot ja tervetuloa herra Mauva, minä olenkin jo odottanut sinua! 
 
 
KUN ON OIKEIN PIENI
KUN ON OIKEIN PIENI,
VOI LENTÄÄ LINNUN UNTUVALLA,
NUKKUA ORVOKIN LEHDEN ALLA,
KUN ON OIKEIN PIENI.
KUN ON OIKEIN PIENI,
VOI KEINUA HEINÄSSÄ HEILUVASSA,
LEVÄTÄ KUKASSA TUOKSUVASSA,
KUN ON OIKEIN PIENI.
KUN ON OIKEIN PIENI,
VOI ISTUA LUMIHIUTALEILLE,
JA LIITÄÄ MAAILMAN TUULIEN TEILLE,
KUN ON OIKEIN PIENI.
-Hannele Huovi-