Uugks... tänään tuli täyneen 29 vuotta.... ja vastahan minä ripille pääsin ja nyt sitten enään lasketaan päiviä 40 vuotis päiviin (enään 11 vuotta  UUKS!!!)))

 Aamulla koin pienoisen järkytyksen kun Vaarilta (minun isältä) tuli onnittelu viesti.. siis miten niin 29 vuotta, olin jo soittaa ärtyneen puhelun että laskeppa vuodet uudelleen en minä noin paljon VOI TÄYTTÄÄ mutta sitten kun itse hengittelin syvään ja laskin vuodet uudelleen niin piru vie kyllähän se 29 vuotta oli ihan oikein ... Jotenkin olin ajatellut että 28 mutta onhan sitä ollut jo puhettakin että ensi jouluna pitää pitää isot kemut kun tulee pyöreitä eli jos ensi jouluna on isot juhlat niin se tarkoitta tietysti sitä että PAKKOHAN sitä on ensin 29 täyttää .

 

No olipa vuodet nyt sitten mitä tahansa niin synttäri päivän kunniaksi tytöt alkaa ilmeisesti jo tervehtyä. Kuumetta ei ole enään kummallakaan  (vanhimmalla eikä vaavelilla) tytöllä  ja keskimmäinen ei ole vieläkään tullut kipeäksi, eli jotain hyvää sairastupaan....

Onhan nuo kaksi potilasta vielä kovin räkäisiä mutta paljon paremmaksi on olo mennyt päivässä. Yö meni kohtalaisesti, vaaveli huudahteli pariin otteeseen ja taas aina yskän puuskan seuraksena mutta hän nukahti huuteluiden jälkeen aina nopeasti itse uudelleen eli minun ei tarvinnut muuta kuin hieman höristellä korviani omassa sängyssä. Vanhin nukkui hyvin eikä valittanut korvaansa kertaakaan.

Äsken uskaltauduttiin jo hieman ulkoilemaan ja täytyy sanoa että teki kyllä hyvää saada raitista ulkoilmaa. Meidän oli tarkoitus että olisi menty kaverin luo aamupäivällä mutta koska nuo ovat kuitenkin vielä räkäisiä niin jätettiin nyt sitten väliin kuitenkin (uusi yritys joulun jälkeen VEERA) . Koska kyläily jäi myöhemmälle  olenkin tässä ulkoilun jälkeen leivoskellut Sacherkakkua (joka jouluinen perinne leipoa tuo kakku)  ja siivoillut. Iltasella olisi tarkoitus käydä (melkein) naapurissa joulukahvilla ja huomenna se olisikin sitten arki taas.