Viikonloppu.....Ihana viikonloppu.

Perjantaina suht rankan työviikon jälkeen sain tulla tyhjään (siivottuun) kotiin. (kiiitokset mummolle). Lapset olivat lähteneen mummille ja papalle yökyläilemään, mies oli vielä hiihtämässä. Suihkuun ja bilevaatetusta pohtimaan. KOhta mies kotiutui ja pikku hiljaa alkoi valua porukkaa paikalle. Ihana ilta kera ystävien sai alkaa. Muutama ystävä oli joukosta poissa mutta ensi kerralla sitten rakkaat muruset.... Iltaa istuttiin siinä meillä vähän yli yhteeentoista asti. Iltaan mahtui saunomista ja höpöttelyä ja yksi iki ihana uutinen.... vanha tuttu rakas ystävä menee naimisiin ensi kesänä... aivan ihana ihana uutinen.... Paljon onnea Jarille ja Nooralle!    Loppu ilta sitten menikin baarissa tanssien ja juoruten... oli aiaksta mukavaa!

Lauantai aamukin alkoi ihan hyvissä fiiliksissä eli ei krapulasta tietoakaan.  Lauantaihin mahtui Agitreeniä ja zumbailua sekä kun lapset kotiutui niin olla möllettelyä ja lokoilua.

Tänään aamusella sama meno on jatkunut... ollaaan vaan, käytiin kaupassa ja sitten yksi kaveri kävi leikittämässä koiraa tuossa pihalla, Tessa oli kaverista ihan intona, Hani ei niinkään ... semmoista ihanaa aikaa.... ei kiirettä mihinkään.

Tänään iltasella minä menen vielä zumbaan ja mies lähtee kaverinsa kanssa lenkille... liikuntaa ja rentoutumista... ihanin viiikonloppu pitkään aikaan .