Nyt on sitten saanut vanhinkin aloitettua uimaopinnot. Hyvin meni hänelläkin. Väitti tuossa ennen koulua että EI JÄNNITÄ mutta silti kun odoteltiin alkua niin tyttö höpisi IHAN KOKOAJAN kummallisia eikä peppu tahtonut millään pysyä penkissä , on se NIIIIIIIIN jännää!  Mutta kivaa oli uimassa ollut ja se lienee pääasia, innolla odottaa taas huomista uimakoulua.

N iin ja MEILLÄ ALKAA OLLA REMPPA VALMIS... JIHAA!!! että voikin ihminen olla pienistä iloinen mutta melkeimpä tanssin seiniä pitkin kun saatiin viedä keittiön pöytä takaisin keittiöön.... Elämä on täynnä pieniä iloja  .

Nyt lapset kävivät juuri nukkumaan ja mies laittaa vielä viimeisen listan (no okei pari karmilistaa jää uupumaan kun ne pitää vielä ostaa mutta siis pääasiassa valmista). Huomenna aamulla sitten taas keskimmäinen uimakouluun ja vanhin ja vaaveli lenkille ja illalla sama juttu paitsi vanhin uimakouluun ja muut lenkille , uimapainotteista eloa!!!  

Huomenna olisi myös tarkoitus mennä morjestamaan Vaaria särkän mökille (tai siis jos ei sada), pari makkarapakettia on varattu mukaan joten pääsee lapset nauttimaan grilliruuasta.

Ja Emmi tuohon edellisen tekstin kommenttiin... meilläkin on ikävä sinua ,  ja pitäisi ehtiä näkemään, huominen ja keskiviikko on täyteen puukattu mutta ehkäpä torstaina?!? Kyllä se elämä vaan on niin kiirusta että ei ehdi ystäviä edes tavata.. no ehkäpä tämä syksymmällä helpottaa.