Aamulla kun lähdettiin lenkille niin en meinannut uskoa silmiäni, LUNTA. VOI EI, juuri oltiin saatu piha haravoitua ja tuntui että kyllä se kevät sielätä tulee mutta nyt sataa lunta Otsan rypistys. No onneksi sade ei kestänyt kauan eikä se maahan jäänyt mutta ISOJA lumihiutaleita heitteli jonkin verran aamu-ulkoilun aikana. Ilma tuntui niin kylmältä että ei viihdytty ulkona kun puolitoista tuntia ja sitten tultiin sisään lämmittämään takkaa. Kivahan täällä on takkatulen loimussa leikkiä Hymy.

Iltäpäivällä tulee lapsille ja mulle leikkiseuraa (tervetuloa Veera!) . Leipomiset olenkin jo hoitanut mutta pitäisi varmaan jaksaa pikkuisen siivota niin mahtuu vieraat sisään, Tosin koska kyläiliälläkin on kolme lasta niin hän kyllä ymmärtänee että kämppä on (joskus) mullin mallin Nauru.

 

Vaavelilla on naama ihan ruvella, piti sitten kokeilla että miten tehdään "naamalasku" asfaltilla. Muutenkin nyt kun Vaaveli on alkanut ottamaan enemmän riskejä liikkuessaan ja sen sitten huomaa kuhmujen ja mustelmien määrässä Päättämätön Noh, elämä on oppimista!

kuva%20199.jpg