Niin se alkoi koulu ja eskari.. Arki alkaa pikku hiljaa palautua uomiinsa. Viime viikko mentiin koulussa vielä poikkeus lukkarein mutta nyt tällä viikolla alkaa sitten rullata koulu kunnolla. ’Koulun lisäksi sitten palaa kuvioihin telinevoimistelu ja vanhimmalla alkaa laulutunnit ja keskimmäisellä kitaran soitto. Uusien harrastuksen lisäksi jatkuu futis tietenkin vielä nro ykkösenä ja kun tuota kalenteria katselee niin hyvin sulavasti siellä täyttää päiviä musiikki ja liikunta. 

 

Ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen oli likoille ihan mieluisa, vaikka etenkin keskimmäinen yritti esittää jotain että ei jaksa mennä jne niin naamasta näkyi että kivahan sinne oli mennä. Ja koko viikkokin meni kyllä tosi hyvin eikä mitään suurempaa väsymystäkään ollut havaittavissa.

 

Minikääpiötä ei eskariin meno ainakaan näyttänyt paljoa jännittävän. Pari kertaa sanoi että jännittää mutta muuten ei olisi edes voinut aavistaa että jännittää. Aamulla reippaasti reppu selkään ja eskariin. Kun menin viemään tytöt sinne hän painui suoraan leikkimään leluilla eikä paljon äitiä hyvästellyt. Eka päivä oli ollut mukava, ruoka oli ollut hyvää ja tekemistä oli ollut. Ainoa negatiivinen asia minkä tyttö totesi oli että korvat kuulemma kuuroutuu mutta kaipa tuo siihen meteliin tottuu. Eikä tuokaan ollut mitenkään ongelma minikääpiölle, enemmänkin toteamus että meteliä oli riittänyt.  Loppu viikko jatkui ekan päivän tapaan eli hauskaa oli ja kavereita riittää.

Äitin oma eskarilainen:

Kuva: Eskaripimu <3

 

 

Eli eskari ja koulu rullaa lapsilla hyvin ja minullakin se rullaa hyvin kunhan vaan pitäydyn viime vuotisessa päätöksessäni eli : Viime vuosista oppineen MINÄ EN OTA VASTUUTA koulukirjojen päällystämisestä. En sitä osaa enkä meinaa harjoitella PISTE!!! Mies hoitaa siis päällystämisen ja muutenkin nyt aika paljon noita koulu/eskari vaatimuksia kun lomalla kerta on.

 

Minusta on jotenkin ihanaa kun alkaa tulla syksy ja pääsee arjen kulmasta kiinni. Ainoa pieni miinuspuoli tähän syksyn tuloon on saamani äkäinen flunssa. Minä en yleensä ole kipeä ja nyt flunssa joka puski ikävästi päälle vie mehut kyllä kokonaan. Maanantaina kärvistelin töissä ja kun pääsin kotiin tipahdin ihan täysin. Unta palloon ilta puoli kuudesta aamuun asti ja aamulla toteamus että ei, en ole työkuntoinen. Tiistai päivä pelkkää makaamista. Minulle tuo makaaminen on TOSI VAIKEAA. Todella vaikeaa olla tekemättä mitään. Se tietty että kävely keittiöön sai voimat hiipumaan täysin tietenkin edisti makaamista mutta tekemistä siinä oli. Päivän makaaminen kuitenkin helpotti oloa sen verran että iltasella ei suurempia kylmähiki aaltoja enään tullut ja lämpölukemat pysyi normaalin rajoissa.  Tänään herätessä olo oli tukkoinen ja köhäinen mutta ei kuumeinen , ou jee pääsee takaisin töihin!! Nyt vaan kaikki sormet ja varpaat pystyssä että parantuisin lopullisesti taas liikunta kuntoon (pää siis kirjaimellisesti hajoaa kun ei pääse liikkumaan kunnolla, järki sanoo että nyt pitää levätä ettei tule takapakkia toipumiseen mutta mieli niin kovasti halajaa hikoilemaan) sekä toivon ja rukoilen  ettei lapset saa tätä tautia koska viikonlopulle olisi suunnitelmia .. (minulle henkilökohtaisesti tärkeitä suunnitelmia, maailma ei kaadu jos ne ei toteudu mutta jotain pientä murenee varmasti..)

 

Mitäköhän muuta tärkeää… no ainakin se että vanhin täyttää tällä viikolla 11 vuotta. Siis yksitoista vuotta, en oikein ymmärrä miten minulla voi muka olla jo 11 vuotias lapsi. Niin se kuitenkin on että tänä lauantaina vanhin tuon iän saavuttaa. Mummo kävi tytön kanssa jo hieman etukäteis synttärishoppailuilla. (mummolla on tapana viedä synttärisankari syömään ja shoppailemaan ihan kahden mummon kanssa) Likka oli löytänyt vaikka ja mitä, mummo oli taas tuhlannut omaisuuden sankarin vaate hankintoihin ja  syömässäkin oli käyty, kuulemma oikein grillipihvit.  Oli likka aika suurta hymyä kun tuossa tiistaina  (kun minä makasin sängyn pohjalla) hän esitteli minulle kaikki saamansa vaatteet ja hiuskoristeet, korvikset ja pinnit jne. KIITOKSET TAAS MUMMOLLE <3 Teit vanhimman päivästä ainutlaatuisen <3 *mietin tuossa että mummo on kyllä keksinyt kivan tavan muistaa synttärisankaria, noista ostosmatkoista jää varmaan tosi mukavat muistot, päivä prinsesssana ihan mummon kanssa kahdelleen <3 *

Kahvia sukulaiset (ja tuttavat)  saa kunhan minä nyt ehdin joskus olemaan sen verran paikallani että löydän kalenterista sopivan päivän.,… ehkä varovaisesti voisi ajatella su 31.8 futispelien jälkeen eli iltasella mutta palaan tähän vielä kun saan aivot ja kalenterin samalle aaltopituudelle.

Paljon olisi myös sellaista pientä kerrottavaa ja tunteita joita haluaisin teille jakaa mutta jääkööt se nyt tällä kertaa. Nyt on kiire töihin ja….  no elämässä on aina kiire mutta palaan vielä noihin asioihin kunhan saan ne ensin pään sisällä järjestykseen.

Kaunista keskiviikkoa kaikille, syysmyrskyissä pitäkää toisistanne kiinni vieläkin lujempaa <3