Meillä on tänään ainakin tähän mennessä ollut rauha maassa.

Aamulla mummo tuli hakemaan keskimmäisen kerhoon ja heitti sitten samalla vanhimman eskariin. Aamu meni oikein mainiosti eikä edes hiusten laitto tuottanut raivokohtauksia. Itse suuntasin aamulla vaavelin kanssa muskariin ja sekin meni ihan ok, tosin vaaveli oli jotenkin hieman vaisu, toivottavasti ei ole kipeäksi tulossa. Itselläni on nyt alkanut tuntumaan olo hieman heikolta... ihan kuin kuume nousisi tai jotain, kökkö olo. No toivotaan että tämä on jokin pikaflunssa.

Nyt vaaveli nukkuu ja isot tytöt askartelee ystävänpäivä kortteja. Keskimmäinen oli mummon kanssa käynyt ostamassa lisään askartelu tarpeita ja heti kun he kotiutuivat kerhosta ja vanhin eskarista niin heti tytöt alkoivat askartelu hommiin... sulassa sovussa on tähän asti askartelu sujunut .

Jaaps mutta nyt minä lähden hetkeksi oikaisemaans ohvan pohjalle, jospa tämä olo hieman helpottaisi. Ulos ei taida tänään olla mitääna siaa... minun olo on sen verran heikko ja eipä silti, ei tuo -16 asteen pakkanen kyllä kannusta ulkoiluun vaikka olisi tervekin... pysytellään sisätiloissa siis (tai no pakko kai illalla on jokin happihyppely käydä tekemässä koirien ja lasten kanssa mutta muuten en nokkaani ulos pistä).