Viikonloppu eli pari hölläily päivää. smiley 
Tämä päivä tosin alkoi niin kauhealla päänsäryllä taas että itku oli aika herkässä monessa vaiheessa indecision. Vapaapäivää kun ei raaski sängyssä makaamiseen tuhlata niin ei auttanut muuta kuin heittää särkylääkettä naamaan ja sinnitellä. Aamulla lähdettiin ulkoilemaan  ja koska olen nyt ajatellut juoksuharrastuksen aloittamista niin heitettiin miehen kanssa lenkki hölkkäillen. Ihan mukavasti jaksoi hölkkäillä kun semmoista verkkaista minikääpiön pyöräilytahtia tahtia hölkättin. Sai kyllä kivan kipinän ja huomenna varmaan taas hölkkälenkille. Päänsärky hieman laantui ulkoillessa mutta heti kun tultiin sisälle syömään niin inhottava jomotus jatkui. Kun oli syöty alkoi mies valmistautua töihin lähtöön ja minä ja tytöt lähdettiin kohti isojen tyttöjen jalkapallo treenejä. Treenien ajan minä katselin minikääpiön kummallisia touhuja hallin reunalla ja välillä nauroin silmät vedessä tytön tempuilua ja sanottakoot että pari kertaa kyllä savusin varmaan korvistakin kun neiti ei kuunnellut mitään mitä hänelle sanoi, tunti saaatiin kuitenkin kulumaan. 
Jalistreeneistä ajettiin pitkästä aikaa Kotkan uimahalliin. UImassa oli oikein kivaa ja jossakin vaiheessa ihan yllättäen tajusin että päänsärky oli loppunut...JEEEEEEE!!!  UImassa oli aikavähän porukkaa  ja tytöt oikeastaan kolmestaan puljasi toisella puolella isoa allasta  sillä välin kun minä hieman hengästytin itseäni uimalla vastavirta laitteessa. 

Nyt tultiin kotiin ja hetken vedetään hengeä ja sitten lähdetään ulkoilemaan. Ulkona on kaunis joskin aika viileä ilma.  PIentä pyörälenkkiä suunniteltiin tai tytöt polkee ja minä kipittelen perässä.  Iltasella virpomisoksien valmistaminen jatkuu (eilen tehtiin jonkin verran) .

Huomenna ohjelmassa olisi minikääpiön tanssia, virpomista ja jos sinne hölkkä/juoksulenkille taas lähtisi. Toivottavasti sää suosii edelleen. smiley