Se onkin kuu ehtinyt vaihtua heinäkuuksi ihan huomaamatta. Mutta niinhän se on että aika kulkee nopeasti kun on mukavaa. Ja mukavaa meillä on todellakin ollut. Viime päivityksestä on jo niin kauan aikaa että pitää oikein kaivella muistilokeroita että muistuu kaikki mukavat asiat mieleen. Mutta jotakuinkin seuraavasti on viime päivät kuluneet. 

Viime viikolla meillä oli miehen kanssa yhteisiä vapaapäiviä, eli minä olin/olen lomalla ja mies vietteli viimoisia lomapäiviä. Aika monet päivät meni kuten normaalistikin eli jalkapalloilun merkeissä. Likoilla oli treenejä ja treenien lisäksi useampikin pelipäivä. Pelit sujui oikein mukavasti ja jopa voittojakin tyttöjoukkioni sai saalistettua. HYVÄ TYTÖT!! :) 

Jalkapalloilun lisäksi on muita harrastuksia ollut entiseen malliin. Minikääiö on käynyt urheilukoulussa ja telinevoimistelussa ja minä juoksemassa ja mies sekä juoksemassa että salilla. Kaikkien omien harrastusten lisäksi on kuitenkin löydetty oikein kivasti aikaa myös yhteiseen harrastukseemme eli uimiseen. Muutamana päivänä käytiin Valksalla nauttimassa lämpimästä ja kirkkaasta  järvi vedestä, saunottiin ja vietettiin aikaa. Paikalla sattui olemaan myös tuttuja ja päivät meni kuin lentäen. Yhtenäkin aurinkoisena päivänä menimme paikalle aamupäivällä ja kotiuduimme myöhään illalla, likat tyhjensi miehen työkaverin eväsvarastot kun omat eväät loppui kesken ja meillä oli oikein mukavaa. Ihan parhaita lomapäiviä nuo tuommoiset, yksinkertaiset päivät jolloin ei ole kiirettä mihinkään ja kaikki nauttii ja on hyvällä tuulella. 

Toimettomien lomapäivien lisäksi ehdimme käydä yhtenä päivänä myös Korkeasaaressa pyörähtämässä. Likat tykkäsi kyllä ja hauskaahan meillä oli mutta onhan se todettava että eläimiä.... oliko niitä??? Tiikeri ja leijona nähtiin ja sen lisäksi niitä sonneja mitä lie ja kameli... siinä ne sitten taisi ollakkin... ei kun nähtiinhän me minikääpiön suosikit eli villihevoset ja riikinkukkokin mutta hienoinen pettymys joten tuo oli taas meille aikuisille. Toki olihan niitä eläimiä sitten siellä sisällä (kaksi taloa joiden nimiä en muista) Likat nyt oli tietenkin innoissaan.. niin kuin aina kun jonnekkin mennään ja tuntui tykkäävän kyllä kovasti ja sehän se tärkeintä olikin. Korkeasaari päivä jäikin sitten viimeiseksi yhteiseksi lomapäiväksi kun miehen piti sitten lauantaina lähteä jo työn sankariksi. Viikonloppu me likkojen kanssa siivoiltiin tulevia vieraita varten (niistä kohta lisää) ja sitten yksi päivä menikin futisturnauksessa. 

Mutta nyt jos vaikka sitten niihin vieraisiin... Eli tänään iltasella tulee Suomeen rakassiskoni ja hänen poikansa 13 v,   en ole heitä  taas nähnytkään pariin vuoteen. <3 Ikävän tajuaa vasta näin kun näkeminen lähenee, en malttaisi millään odottaa... en sitten MILLÄÄN. Mies lähti juuri äsken ajelemaan lentokentälle päin,  lento on siellä 22:30  ja sitten pari tuntia ja saan rakkaat tänne taloomme. Ette voi uskoa kuinka jotenkin hassu olo on kun tietää että kohta tavataan. 

Siskoni viipyy suomessa parisen viikkoa ja minun lisäkseni tytöt on AIVAN TOTAALISEN INNOSTA SEKAISIN. Siskoni ja hänen poika pelaa kovasti jalkapalloa ja likat odottaa innolla että pääsevät pelailemaan heidän kanssaan. :) Jalista siis tiedossa taasen. :) 



Mutta nyt en jaksa enempää naputella... siis en malta.. kello lähestyy H-hetkeä. :) 


Laitan joku päivä kuvia päivistämme niin saadaan pala meidän elämää taas jakoon. Nyt  ihanaa helteistä heinäkuuta kaikille, voikaa hyvin! :)