Meillä oli eilen ihan SUPERDUPER IHANA ILTA! Oli oikein hauskaa grillailla ja vaan olla. Emmi ja Rick olivat meillä grillaamassa. Lasten kanssa ensin grillailtiin ja savusteltiin kalaa ja kun saatiin lapset nukkumaan niin nautittiinh muutama siideri ja jutusteltiin tuonne melkein puoleen yöhön. Oli siis oikein ihana saada aikuista seuraa, en muista taas milloin olisin nauranut näin paljon. Rick tuntui pitävän savustetusta kalasta, ilmeisesti siellä heillä ei tuo ole ihan tavallista herkkua. Mutta THANKS EMMI and RICK it was very nice to have you here!!!! Maybe some day we take that cruise what we planned about!! 

Tänäänkin meille on tulossa kiva päivä. Veljeni tulee lastensa kanssa meille syömään ja leikkimään. Tänään on siis illalla tiedossa väsyneitä lapsia kun nuo koko päivän riehuvat tuossa pihalla . Käytiin äsken kaupassa hakemassa kalaa (taas, meillä syödään PALJON kalaa) ja nakkeja ja salaatti tarpeita sekä jälkkäriksi tietenkin jätskiä ja kinuski kastiketta... NAM... onneksi kohta tulee syksy, näin kesäisin tulee herkuteltua joka päivä ja kohta se alkaa jo näkyä .

Vaavelin yksi  uusi hammas jo pullottaa ja ikeneen on ilmaantunut pienen pieni "viilto" eli kyllä se sieltä pikku hiljaa läpi tulee, jospa sitten loppuisi kiukkuaminenkin kunhan se hammas saadaan puskettua kunnolla läpi ikenen. Tosin ei tuo vaaveli nyt ole neään ihan niin kiukkuinen ollut kuin tuossa yksi päivä mutta ei se nyt ihan normaali nauravainen itsensäkään vielä ole... mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa!

Nyt alan valmistella salaatteja yms muita pöperöitä...