Tänään oli ihana nähdä tyttö kolmikkomme saumattomassa yhteistyössä. Sanoin aamupalan jälkeen että nyt hampaiden pesulle, vaatteet päälle ja Vaaveli potalle ja sitten saa avata joulukalenterin. Itse jäin siivoomaan hetkiseksi keittiötä ja kun menin yläkertaan oli näky seuraavanlainen (kameraa ei tietty ollut mukana):

Vaaveli istui potalla hammasharjasuussa, keskimmäinen luki vaavelille pottakirjaa  sekä heilutteli  harjaa vaavelin suussa samalla kun vanhin laittoi hänen mekon nappeja kiinni selkäpuolelta. Vanhin oli jo vaatteensa saanut päällensä ja auttoi siskoaan.   Tuota kutsuisin saumattomaksi yhteistyöksi....

NIin ja tiedoksi että ihan aina meillä ei näin  hienosti asiat aamuisin mene mutta taitaa tuo joulukalenterin luukun avaaminen olla sen verran innostavaa että sisarukset auttaa toisiaan jotta tulisi mahdolisimman nopeasti valmista. 

Nyt on meillä juhlat juhlittu vähäksi aikaa. Kaikki juhlat meni mainiosti ja herkkuja on syöty PALJON. Laskeskelin tuossa että viitenä juhla päivänä kävi keskimmäisellä yhteensä 44 vierasta+ tietty meidän oma porukka päälle....  Nämä oli siis 5 v kekkerit, saas nähdä kuinka paljon vieraita on kun tulee ensimmäise pyöreät täyteen 

Tänään alkoi nyt sitten arki oikein toden teolla. Eli heti aamusta kaikki lapset vaatteisiin ja vanhinta saattamaan eskariin. Lenkin jälkeen leiksailtiin ja äsken lapsukaiset söi ruokaa (täytyy vielä mainita että he söivät tosi hyvin ruokaa eli ehkä hekin on alkaneet kyllästyä pullaan ja kakkuihin). Kohta pitäisi taas pukea ja painua ulos hakemaan vanhinta. Iltapäivällä luvassa on ulkoilua ja pihan siistimistä ja IHANIA KOTIHOMMIA!!!