Meidän vaavelihan on ollut todella hyvä nukkumaan. Meidän huonot yöt voi laskea yhden käden sormin ja nekin huonot yöt on olleet sellaisia että pari, maks neljä kertaa on tarvinnut käydä vaavelin luona.

NOH viime yö olikin sitten toista maata. Laitoin vaavelin kahdeksan jölkeen nukkumaan ihan normaalisti ja hän nukahtikin hyvin. Puolen tunnin päästä alkoi sängystä kuulua hysteerinen huuto, riensin paikalle ja siellä vaaveli huutaa ihan paniikissa. Otin syliin ja rauhoittelin. Vaaveli nukahti uudelleen mutta puolen tunnin päästä sama juttu. annoin kipulääkettä ja ajattelin että kyllä tämä tästä MUTTA 45 min päästä huuto raikaa taas ympäri taloa. HUOH!  Tuota 45 min välein huutoa kesti tuonne 03:00 asti sen jälkeen väli piteni 1.5 tuntiin mutta aina sama juttu, hirveä paniikin omainen huuto. En tiedä mikä vaavelia vaivasi mutta aamulla se oli taas suht normaalia, nuhaa tietty on mutta ei kummemin ole kiukkuinen. Täytyy nyt seurata että tarviiko tuota mennä käyttämään lääkärissä mutta nyt tosiaan leikkii tuolla omiaan, ehkä pikkuisen normaalia herkempi on mutta siis noin suunnilleen normaali. 

Mutta oli minulla oikein ajatuskin tässä kirjoituksessani eli täytyy sanoa että hatun nosto niille äideille ketkä käyvät nukkumisen kanssa "taistelua" joka ikinen yö,  oli meinaan kauheaa yöllä miettiä että mikä ihme voi vaavelia vaivata, yöllä pimeässä kaikki tuntuu saavan mustan pilven päälleen ja kävinkin jo mielessäni kaikki mahdolliset sairaudet korvatulehduksesta sikaflunssaan. Nyt aamulla tilanne näyttää kuitenkin jo ajatuksissanikin valoisammalta eli ehkäpä vaavelilla on vain tavallista flunssaa tai sitten ne on NE HAMPAAT!!!!

 

tässä vaaveli leikeissään:

jenna%20ja%20tuuli%20003.jpg