Joulu, niin paljon kuin sitä jouluhössöä olikin ennen joulua niin olihan se taas sen arvoista. 

Tänä vuonna oltiin aatto ihan kotosalla. Mummo oli meillä syömässä ja pukkia katsomassa. Aatto oli oikein meidänlainen. Aamulla joulusaunaan pesemään yöunet pois ja sitten heti riisipuuron kimppuun. Puurosta etsittiin mantelia ja lopulta taisi käydä niin että pikku tonttu oli tuonut kaikille mantelit. Voi sitä onnea!!  Puuron jälkeen viimeisiä ruoka valmisteluja ja yhdeltä kirkkoon hakemaan se oikea rauha. Olikin oikein mukava perhehartaus, kesti vain puolisen tuntia ja virret oli tuttuja ja meno oli hyvinkin "lapsekasta". Kirkon jälkeen kotiin ruokia lämmittelemään ja nauttimaan joulupöydän herkuista. Mummo tuli tosiaan meille syömään ja kyllähän me siinä syötiin. Mikä kumma siinä on että ei vaan osaa lopettaa vaikka ensimmäisen lautasellisen jälkeen napa vinkuu ja räjähtäminen on lähellä niin silti sitä vaan lappaa ja lappaa ruokaa lisää naamaan. äääh... no mutta oli se taas hyvvää! :)  Ruokailun jälkeen lapset leikki omiaan ja odotettiin pukkia. Likat oli nenä kiinni ikkunassa millloin se nyt oikein tulee....  Ja lopultahan se sitten tulikin. Korvatunturilta asti. Tytöt lauloi pukille parit laulut ja pukki jakoi kassillisen paketteja. Kun pukki lähti oli tontut tuoneet vielä lisää lahjoja mutta ne jätettiin vielä jakamatta. Jännitystä lisätäksemme lähdimme vielä siinä puoli seitsemän aikoihin käymään hautausmaalla. Voi kuinka kaunista siellä olikaan, kymmeniä tuhansia kynttilöitä ympäri hautausmaata, ihan pimeä ilta ja aika rauhallinen hautausmaa. oikein tunnelmallista.  KUn olimme löytäneet kaikki haudat minne kynttilät veimme ajoimme vielä pienen ringin kautta kotiin ja samalla ihasteltiin naapuritalojen ihania jouluvaloja. 

Kotona sitten odotti vielä loput paketit ja kyllähän niitä taas oli jopa ihan älytön määrä... siis aivan älytön. Mutta lapset ilmeet ja onni oli kyllä jotenkin niin käsittämätöntä.  <3

Lahjojen jälkeen sitten joulukahvit ja loppuilta sitten sahjojen ihmettelyä ja rauhallista möllöilyä.

IHANA AATTO! 

Kirkkoon lähdössä: 

joulu%20ja%20muita%20040-normal.jpg

Pukin odotusta...

joulu%20ja%20muita%20050-normal.jpg

 

joulu%20ja%20muita%20055-normal.jpg

Aapo koirakin odottaa pukkia. :) 

joulu%20ja%20muita%20058-normal.jpg

MILLOIN SE TULEEEE!!!

joulu%20ja%20muita%20062-normal.jpg

Ja tulihan se sieltä. :) 

joulu%20ja%20muita%20064-normal.jpg

Lauluja pukille: 

joulu%20ja%20muita%20069-normal.jpgjoulu%20ja%20muita%20068-normal.jpg

Vielä viimeiset valokuvat ennen kuin pukin piti jatkaa matkaa, monta taloa oli vielä käymättä.

joulu%20ja%20muita%20074-normal.jpg

Lahjoja, lahjoja

joulu%20ja%20muita%20081-normal.jpg

Lahjoja lahjoja...

joulu%20ja%20muita%20083-normal.jpg

Pakettien jakoa. :) 

joulu%20ja%20muita%20085-normal.jpg

 

JOULUAAMUN JUMPSUIT SANKARIT, uusine tablettineen. 

joulu%20ja%20muita%20087-normal.jpg

 

 

Joulupäivä meni sitten perheen kesken. Aamulla juoksu lenkkiä ja luistelua ja ilta sitten kotona kaverin kanssa glögiä lipitellen. 

Nyt tapanina lähdettiin heti aamulla uimahalliin ja sieltä käytiin kaveriperheen luona kahvilla ja nyt tässä odotellaan Vaaria joulukaffelle. SIngstar soi KOKO AJAN kun isot likat tekee musavideoita. Minikääpiö tutkii tablettiaan ja leikkii uusilla leluillaan vuorotellen. Pukki toi vaikka mitä ja uuden Robinin levyn tahtiin on oikein mukava leikkiä uusilla leluilla. 

 

Mutta nyt jatkuu siis joulu vielä tämän päivän. Huomenna olisi taas töitä ihan normaalisti. Viikonloppuna lähdetään Flamingoon polskuttelemaan joten onhan tässä kaikenlaista mukavaa tiedossa. 

 

Ihanaa löllöisää joulua kaikille!!! <3