Loman jälkeinen ensimmäinen aamu on yhtä tuskaa... kellon piipitys on kauheaa kuultavaa. Vaikka herätys oli ankea oli työpäivä oikeastaan mukava. Sain tehtyä hommia ja oli mukava pitkästä aikaan rupatella työkaverin kanssa. Eli työpäivälle pelkkää plussaa mutta jotenkin sen jälkeen into päivästä loppui. Tyttöjen tanssi oli nyt ihan mukava. Oli mukava nähdä ystäviä siellä ja höpistä heidän kanssaan tovi. Tanssin jälkeen kiiruhdin kotin ja odotin innolla zumbaa... Jostakin syystä tänään vaan zumba ei tuntunut mukavalta... oikeastaan ensimmäistä kertaakoko zumbaamiseni aikana mietin kesken tunnin että "hoohhoijakkaa... omapas tämä nyt puuduttavaa..." JOssakin vaiheessa oli pakko nykäistä pitkähihainen takaisin päälle kun tuntui että muuten ei tule edes hiki. En tiedä mikä lienee vaivasi... Ehkä se että setissä oli paljon uusia biisejä joita ei tietenkään pysty heti vetää täysillä ja setistä puuttui oikeastaan yhtä kappaletta lukuunottamatta semmoiset "rankat biisit" jotka saa rukoilemaan armoa ja toivomaan että olisi kotisohvalla... NOiden biisien jälkeen yleensä tulee se loisto-olo mutta koska nyt ne puuttui niin jäi tunti jotenkin pliisuksi... noh ehkä ensi kerralla sitten... Torstaille olisi varattuna tuplatunti ja jo o kumma jos ei siinä saa itselleen tappo oloa .

 

Muuten tänään ei sitten ole ehtinytkään mitään... Kun tulin zumbasta oli mummo laittanut lapset nukkumaan ja nyt minä vaan istun ja ihmettelen. Olisi tehnyt mieli jädeä mutta tuolla kuntoilulla mitä tänään sain niin ei kyllä jädeä syödä.... pitäs ensin kuluttaa ennen kuin voi herkutella  ....

 

 

Jaaps mutta nyt sohvan pohjalle odottelemaan miestä kotiin töistä... HUomenna olkoon parempi päivä noin töiden jälkeenkin.. ja varmasti onkin.. tarkoituksena minulla oli nähkääs lähteä tyttöjen kanssa uimaan... voi sitä riemua!