Olipa OUTO aamu... jotenkin on nyt viikon aikana tottunut siihen että itse raahaa kaikki kolme nuppusta aamiaiselle, itse laittaa aamupalan, itse ulkoiluttaa koirat ja itse vastaa aamutohinoista muutenkin. Tänään aamulla mies oli kotona ja voi kuinka outoa olikaan kun joku muukin teki jotain.... NO ei pidä tottua liiaksi.. mies lähtee yöksi töihin ja huomen aamulla olen taas yksin katraan kanssa .

Aamu siis meni helposti eteenpäin. Koska vanhin oli jo pirteä (13 tunnin yöunien jälkeen) uskaltauduimme lähteä  käymään kaupassa ja kauppa reissu olikin tarpeen, jääkaappiin oli viikon aikana muodostunut puutteita KAIKKI lihatuotteet puuttuivat  (itse en syö lihaa ja viikko lasten kanssakin on menty aika kasvispainotteisesti... tai on tytöt nakkeja syönyt ) ja maitokin alkoi olla lopussa. kauppareissu meni hyvin. Vanhin on jo ihan selvästi parempi ja kuume ei ole tänään noussut ollenkaan. Kerran valitti tuossa aamupäivällä päänsärkyä mutta sekin meni ohi aika nopeasti.

Ruuan jälkeen päätimme lähteä moikkaamaan tyttöjen serkkupoikia jotka olivat mummin ja papan luona kyläilemässä. Ihan hienosti sujui leikit vaikka oli viisi viipeltäjää talossa. Vaaveli ja kolme päivää nuorempi serkkupoika innostuivat juoksemaan pitkin eteisen käytävää , energisiä nuppusia!

Nyt ollaan kotosalla, isot leikkii kellarissa petshopeilla ja vaaveli tyhjentää lelukaappia. Minun pitäisi alkaa etsiä päälle pantavaa koko porukalle huomisia rippijuhlia varten, parempi etsiä nyt jo valmiiksi niin ei tarvitse aamulla niin kauheasti niiden kanssa tuskailla. Illalla olisi ohjelmassa peruslauantai kuviot, saunaa, karkkipäiväkarkit ja avara luonto telkkarista , voisiko sitä ihminen enempää pyytää!