Välillä sitä oikein havahtuu miettimään että kuinka hyvin kaikki onkaan. Kuinka elämä antaa juuri sen mitä tarvitsee, juuri melkein kaiken sen minkä haluaa.

Kesä, se vaan jotenkin helpottaa asioita. Illat on pitkiä ja vaikka itsellä ei vielä lomaa olekkaan niin silti jo se että lapset valvoo pidempään, lämpö ja valo tuo lisävoimaa ja aikaa niin paljon että asiat vaan tuntuu lutviutuvan kuin itsekseen. Minulla on hyvä olla ja hyvä mieli... kun katson itseäni vuoden taakse päin silloin asiat oli aivan toisin, näin jälkeen päin on vaikeaa ja kivuliasta ymmärtää kuinka syvällä silloin olinkaan pahassa olossani, vaikkakin parempaan päin menossa jo mutta aika harmaalla silloinkin vielä mentiin.  Vielä tänä vuonna en aio kaivaa päiväkirjojani tuota ajalta esiin, en ole valmis vielä. Tänään vuonna vain nautin siitä ajatuksesta ja huomiosta että minun on hyvä olla, hyvä olla niin töissä kuin kotonakin, Hyvä olla! Enhän minä sitä sano että elämä olisi muuttunut tässä jotenkin ruusuilla tanssimiseksi mutta tuntuu helpommalta, tiedän taas paikkani maailmassa ja no... en osaa sitä paremmin sanoa kuin että ON TAAS HYVÄ OLLA MINÄ! :) 

Jaaps mutta ennen kuin menee liian syvälliseksi tämä kirjoittelu niin hieman kuulumisia, niitä te haluatte kuitenkin lukea ettekä mitään syvää paatosta. :) 

Lapsilla ja miehellä siis on nyt ollut tämä viikko lomaa. Hellettä sitä on riittänyt ja lähinnä nuo lomalaiset on päivänsä kuluttaneet uimalla. Likoilla on kaikilla uimakoulut ja sen lisäksi rannalla lillumista aamusta iltaan. Kuulostaa ihanalta. Monesti ollaan vielä iltasella siinä vaiheessa kun minä kotiudun töistä lähdetty iltauinnille jonnekkin rantaan ja mikäs sen mukavampaa kuin pulahtaa raikastavaan veteen.

Uimakoulusta sen verran että isot käyvät nyt suoritusryhmää ja uimakandin merkkiä kaiketi yrittää suorittaa. Aika haastava se kyllä on, eli siis jäisi minulta kyllä suorittamatta mutta saa nyt nähdä miten tytöille käy. Uintiosuudet on menneet ihan nappiin. Siis aikaa vatsaan on pitänyt uida milloin 200 metriä vaparia tai selkää ja 100 metriä kroolia jne. aika matkojahan nuo yhden uimakoulun aikana pääsee uimaan. Ja kovaa pitää mennä että aikarajoissa pysytään. Mutta tulipa sieltä merkkiä tai ei niin tytöt ovat tykänneet tosi paljon. Ryhmä on pieni ja etenkin keskimmäisen itsetunnolle tekee gutaa kun hommat onnistuu hyvin ja uimaopelta tulee kehuja koko ajan.  Minikääpiö on nyt alkeisryhmässä mikä nyt tietty taitoja ajatellen on ihan väärä ryhmä hänelle, hän siis ui jo kevyesti pari altaan mitallista, mutta ikänsä puolesta ei muihin päässyt ja tuonnekkin on jo alaikäinen (pitäisi olla 5 v) mutta eihän siinä mitään. Tyttö on tykännyt kovasti, hippaleikkejä ja kelluntoja ja uusi kavereita. Täytyy katsoa josko loppukesästä laittaisi hänet sitten hieman haastavampaan ryhmään. 

Uimisen lisäksi tietty futista. Treenejä ja nyt viikonloppu menee sitten ihan pelien tuoksinnassa. Lauantaina pelataan Mikkelissä ja sunnuntain Kotkassa.  Kuumaa on ollut mutta hienosti on likat treeneissä jaksaneet, vettä vaan mukaan hieman enemmän ja treenien jälkeen on ollut iloisesti nauravia ja hikisiä tyttöjä enemmänkin. 

Minikääpiö käy nyt kesällä telinevoimistelun kesäryhmää ja tykkää siitä ihan yhtä paljon kuin ennenkin. Yksi kerta on nyt takana ja uusi kamuja oli löytynyt heti, tuo tyttö tosin löytää kaverin vaikka keskeltä aavikkoa jos niikseen tulee. 

Mutta siis mukavavia päiviä takana. Itsellä olisi vielä muutama viikko töitä ennen lomaa mutta jostakin syystä ei edes harmita yhtään. Minusta on vaan ihana kun on ollut lämmintä ja tiedän että likoilla ja miehellä on mukavia päiviä. 

ja paras viimeiseksi: MUN SISKO TULEE KESÄLLÄ SUOMEEN!!!!!!!!  <3 <3 <3

Heinäkuussa pari viikkoa on sitten ihan luxusta kun meille muuttaa siskoni poikansa kanssa lomailemaan! ihanata, viime kerrasta kun nähtiin tulee kohta kaksi vuotta ja ikävä on melkoinen!!!  

Mutta nyt tämä raskaan työn raataja lähtee duuniin ja jättää lomapimut vielä nukkumaan, mies jo reippaana kävi tuossa aamuurheilemassa ja nauttii nyt ansaittua aamukahviaan. 

Ihanaa loppu viikkoa kaikille!!! :)