Nyt on harrastettu kulttuuria tällä viikolla enemmän kuin aikoihin. smiley
Keskiviikkona oli vanhimman koulun musiikkiluokkien konsertti ja oltiin siellä ihmettelemässä menoa. Hienosti lauloi kaikki kuorot mutta onhan se sanottava että paras oli tietenkin se jossa se oma laululintu luritteli ja vielä aivan mikrofonin edessä. Kyllä sen oman lapsen äänen tunnistaa muiden joukosta aika selkeästi. Mukana katsomassa oli kaveri lapsineen, mummi, pappa, mummo ja vanhimman kummi jonka paikalla olo tuntui olevan vanhimmalle aika iso juttu.   Vaari joutui ikävä kyllä pakertaa töissä ja hän ei näin ollen päässyt mukaan juhliin. Meidän lisäksi oli paikalla myös PALJON muita ihmisiä ja sali oli tupaten täynnä. useat ihmiset joutuivat seisomaan ja mietikin että palotarkastaja ei olisi tykännyt hyvää. wink  Me kuitenkin saatiin istumapaikat ja päästiin nauttimaan tunnelmasta mielinmäärin.
 
Torstaina kulttuurimenot jatkuivat kun illalla töistä suoraan kävi tie taas minikääpiön tanssikoulun esitykseen. Mielettömän hieno esitys oli hänelläkin ja porukkaa sielläkin oli enemmän kuin sisään olisi mahtunut. Midance ryhmä teki aivan valloittavan esityksen ja muut ryhmät oli myös iloista katsottavaa. smiley
 
Eli nyt on sitten nautittu täysin rinnoin kulttuuria. näytökset ja esitykset vielä ennen joulua kyllä jatkuu mutta tälle viikolle ei enää ole…. ei kun onhan semmoinen tonttuparaati jonne tytöt ovat menemässä futisporukan kanssa lauantaina.
Sunnuntaina juhlitaan sukulaisten kera keskimmäisen synttäreitä jotka siis oikeasti oli jo viime viikon sunnuntaina… eli keskimmäinenkin siis on jo 8-vuotias iso pimu heart !
 
 
Kulttuurin lisäksi on tällä viikolla saatua nauttia ilman kääntymisestä talvisen puolelle. Itse asiassa juuri nyt samaisella hetkellä on ulkona aikamoinen myräkkä ja lunta tupruttaa. Ja sääennusteiden mukaan tuon puuterin pitäisi pysyä maassakin  joten kohta se on pulkkamäki kelit. JEE! smiley 
Tälle viikolle ei enään suuria suunnitelmia. Tänään on perjantai ja töiden jälkeen on tarkoitus iirehtiä uimahalliin. Huomenna on futista ja tonttuparaati, sunnuntaina on pianotuntia,  futista ja synttäreitä ja sittenhän se onkin taas jo ensi viikko. smiley Aika kun tuntuu lentävän niin sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan yhtä asiaa.... nimittäin sitä että:
KOHTA ON JOULU!!! heart