Arki taas... siis minulla ja miehellä. Lapset saa jatkaa lomailua mummon hoivissa vielä koulun alkuun asti. 

Aivan ihana viikonloppu takana, sopivassa suhteessa kiirettä, ystäviä, hyörinää ja ja pyörinää, hiljaisuutta ja omaa perhettä... voisiko kesäviikonlopulta muuta toivoakkaan, empä ainakaan usko enkä enempää haluaisikaaan.

Lauantai päivä meni ystävien kanssa Valksalla syöden ja uiden, sunnuntai sitten yksillä nimmarijuhlilla vieralllen sekä  omassa porukassa varastoa siivoillen, zumbaillen ja, pyöräillen (JEEEEE MInikääpiö suostui vihdoin ja viimein polkemaan itse, tähän asti on siis laiskuuttaan jättänyt polkematta, nyt kuitenkin "uusi" (keskimmäisen vanha)  isompi pyörä ja lahjonta jätskillä sai tytön onnistuneeseen suoritukseen  HYVÄ IINA!!!!) 

Nyt olisi siis arki taas. Tälle päivälle töiden lisäksi ei suuria suunnitelmia. Mies käynee liene kaatopaikalla tyhjentämässä romukuorman (jotta uutta pääse tekemään) ja kun minä kotiudun töistä olisi kainen tarkoitus lähteä maauimalaan puljaamaan.... eli yhteistä aikaa perheen kanssa suunnitelmissa.  Tällä viikolla pitää kämppä myös jynssätä latiasta kattoon minna vierailun vuoksi...) mutta taidan säästää sen huvin viikonlopulle .