KESÄ  Vime kesä oli aivan ihana ja hurmasi loistokkuudellaan mutta tämä kesä kyllä vetää vertonsa aivan yhtä hyvin. Ihanaa jouten oloa. lasten naurua, kavereita, uimista, aikaa ja aurinkoa! 

Viime päivityksestä on taasen aikaa joten muistellaapa mitä sitä  on tullut tehtyä. 

Torstaina treffattiin kaveria ja hänen ihania lapsia minigolffin ja rantailun merkeissä. Ilma oli aika tuulinen rantailuun mutta jonkin aikaa sinniteltiin hienosti. Rantailun muututtua jäätäväksi käväistiin koko porukka syömässä. Oli kiva nähdä tyttösiä ja pikku miestä pitkästä aikaa. Muuten torstai meni zumbaillen ja oleillen. Tytöt puljasi uimaltaassa ja leikki omiaan. 

Perjantaina oli TYKKIMÄKI PÄIVÄ, Jee. Tytöt oli intoa täynnä kuin ilmapallot ja kihisi ja sihisi jännityksestä. Aamulla käväisin nopsaan töissä katsomassa mikä härdelli siellä on lentoyhtiön konkurssin takia ja olihan siellä. Ja sen jälkeen vietiin Tessa mummolle kun Tykkimäessä menisi kuitenkin useampi tunti. Kahdentoista maissa oltiin Tykkimäessä ja seuraavat seitsemän tuntia olikin juoksua härveliltä toiselle. Mikä siinä onkin että joka härveliin on PAKKO mennä juosten.  Mukava päivä ja mikä parasta jonoja ei ollut yhtään. Tytöt saivat pyöriä ja hyöriä sydämen kyllyydestä ja kylllä he hyörikin. Laitteessa jos jonkinmoisessa ja useammaan otteeseen tottakai. Seitsemältä alkoi omat jalat painaa sen verran että lähdettiin kotia kohti. Kotimatkalla käytiin katsastamassa mummin ja papan uudistettu kylpyhuone ja haettiin Tessa kotiin mummolta. Kotona oli lapset ja aikuiset supersippejä joten ei muuta kuin UNTA PALLOON. 

Lauantai aamu vietettii leikkikenttäillen kavereiden kanssa tai ihan aamun aloitin juoksemisella.... EI FIKSUA mutta mieli tekee liikkumaan ei pää oikein kestä paikallaan oloa, noh mutta siis juoksun jälkeen tiesi juosseensa. Itku silmissä kontaten liikuttiin jonkin aikaa mutta onneksi pikku hiljaa alkoi helpottaa ja mukavassa seurassa leikkikenttäillessä kivutkin tuntui pysyvän hallittavissa mittasuhteissa. Lounaan jälkeen oli isojen futistreeenit ja sitten kohti Ahviota ja kaveriperhettä jolla ei olla ehditty vierailemaan varmaan tuhanteen vuoteen. Oli oikein mukava käydä kylässä ja aika hurahti ihan super nopeasti. OIkein tuli ikävä vanhoja aikoja jolloin asuttiin naapureittain ja nähtiin paljon. Keskimmäinen on saman ikäinen kaverin pojan kanssa ja sitten heillä on vuotta minikääpiötä vanhempi tyttö. Leikit sujui lapsilta hyvin yhteen ja riitojakaan ei päässyt syntymään. Mukava iltapäivä mukavien ihmisten kanssa. Kello oli jo PALJON kun kotia päin lähdettiin. Kotona sitten saunottiin porukalla ja taas kerran ihan luvattoman myöhään nukkumaan, mutta haitanneeko se näin kesällä vaikka vähän valvoisikin. 

Sunnuntaina eli tänään aamu alkoi taas leikkikenttäilyllä. Jonkin aikaan leikittiin kentällä kavereiden kanssa ja sitten siirryttiin meidän pihalle altaaseen uimaan. Iltapävään asti siinä sitten lapset lutrasi ja kahden pintaan lähdettiin maalle kakkua syömään. Vaarilla on synttärit 5.7 ja niitä sitten juhlittiin tänään. ONNEA VAARI  !  Maalla oli oikein mukavaa ja lämmintä. Viime kesällä oli kokoajan jotain muuta puuhaa eikä ehditty maalle ollenkaan ja nyt oli oikein mukava siellä visiteerata.  Maalta lähdettiin kotiin niin että ehdin zumbaan. Olikin oikein mukava zumba ja sen jälkeen taas kotiin katsomaan iloisia ja nauravaisia lapsia.  Kesä ja LOMA tuntuu sopivan myös lapsille, ei riitoja turhasta vaan ihan vaan pelkkää iloa ja hysteeristä kikatusta.  Äsken lähti sitten naapuruston poika kohti kotia täältä leikkimästä ja tytöt painui sänkyihinsä lukemaan. MIes lähti juuri salille ja minä aion heittää levyksi sohvalle jäisien puolukoiden ja kinuskikastikkeen seuraksi. IHANA PÄIVÄ TAKANA. Jalat vaan nyt meinaa taas sanoa yhteistyö sopimuksen irti mutta kävely onkin ihan ylimainostettua.  Ja sitä paitsi särkylääke vei taas pahimman terän pois joten uskon että ilta menee ihan kohtuullisissa voinneissa.