Hmmm..  alkaa jo mietityttää. Onkohan nuo meidän mukalat tulossa kipeiksi tai jotain. Okei, onhan nuo aina nukkuneet hyvin mutta nyt he ovat alkaneet vedellä 13 tunnin yö unia ja vaaveli siihen päälle parin tunnin päiväunet Yllättynyt. Eli ennen 12 tuntia on ollut semmoinen normaali tai oikeastaan ehdoton maksimi joskus menivät  yhdetoistatunnin unilla.. No ehkäpä niillä on joku kasvukausi tai jotain. Nauru ETenkin vaaveli tuntuu tarvitsevan unta nyt todella paljon.

Tänään olisi ohjelmassa ulkoilua. ulkoilua, ulkoilua ja leikkikenttää Nauru. ILtapäivällä on vaaveli sulhasen 1 v juhlat ja sitten sen jälkeen vielä kauppareissulle pitäisi ehtiä, jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja vaikka pakkasessa on kyllä ruokaa vaikka armeijalle niin alkaa pikku hiljaa ahdistaa salaatin ja muun tuoreruuan puute, eli kauppaan siis, luojalle kiitos ne on näin kesäisin auki myös sunnuntaisin...

Ulkona alkaa ilma eilisen sadepäivän jäljiltä kirkastua. Lämmintäkin näyttäisi olevan (mutta ei nyt ihan helle) eli ihan kiva ulkoilu ilma. Markkinoille olisi tyttöjen kanssa lähdetty mutta TAAS rahapussi on autossa ja auto on INKEROISISSA (n. 30 km:n päässä) eli ei mennä markkinoille Kieli ulkona.