Kiva ja kiireinen päivä (taas) takana. Aamulla heti tuli mummo ja veljeni lapsineen meille leikimmään. Päivä hurahti vauhdilla ja ennen kuin huomasimmekaan oli vieraiden aika lähteä kotiin. Päivään mahtui paljon trampoliinillä hyppimistä, pyöräilyä, ulkoilua ja tietenkin hyvää ruokaa. Savustimme kalaa ja ei varmaan tarvitse edes mainita.. se oli aivan ihanaa... Olin myös lasten pyynnöstä leiponut valkosuklaa juustokakun ja sekin meni viimeistä murua myöten kaupaksi. (onneksi huomenna on Zumba niin pääsee hieman kuluttamaan näitä "vappukaloreita")

Puoli kuuden maissa vieraat tosiaan joutuivat lähtemään kotiin ja meidän porukka päätti vielä lähteä pyöräilemään. Vaaveli istuimeen ja menoksi. Poljettiin ensin Makuuniin ostamaan karkkipäivä karkit ja sen jälkeen mentiin koulun pihalle hieman kiikkumaan ja tasapainoilemaan. Koulun pihalta suunnattiin vielä pienelle lenkille... nyt on jalat puuduksissa ja pää täynnä raikasta ilmaa.

Nyt tytöt odottaa malttamattoimina sohvalla että milloin alkaa avara luonto... ja avara luonnon kanssa tietenkin nautiskellaan karkkipäivä karkit...

Aivan hauska vappuhan tästä sitten kehittyikin vaikka eilinen ilta (vappu aatto) menikin hieman mönkään, suunnitelmissa oli siis mennä miehen työkaverille grillailemaan mutta mies sai lääkärissä käynnin seurauksena sairaslomaa ja koska ei oikein oltu varmoja että oliko "tauti" tarttuvaa niin ei viitsitty lähteä  tartuttamaan isäntä perhettä (heillä kun on ensi viikolla tulossa 2 v synttäritkin ja niitä ei sitten olisi kiva sairaana vietellä).