Risteilyä risteilyä......Tänään stten vahvistin minun ja tyttöjen syysloma suunnitelmat Tai noh varsinaista syylomaa minulla ei ole mutta vapaapäivä siirtelemällä sain järjestetyä aikaa niin että pääsen tyttöjen kanssa Tukholmaan. Siitä tulee varmaan aika vallaton reissu. Olen jo aika tarkkaan tutkinut Tukholman pään nähtävyydet ja kovasti näyttää siltä että Tukholmassa menemme Junibackeniin sekä akvaarioon. Laivalla aiomme syödä hyvin ja vallata leikkialueen sekä smurffidiscon . Tytöt on innoissaan lähdössä, tänään aamulla tutkittiin buffet pöydän antimia ja minä ja vanhin jo kuola valuen odotamme notkuvia pöytiä. Keskimmäinen keskityy kuulemma jälkiruokapöydän antimiin , minikääpiö syö jos syö mutta hän on ilmainen joten samapa kai tuo. Ensi aluksi tytöt oli hieman huolissaan että voimmeko todela lähteä ilman isiä, miten isi täällä pärjä kysyi keskimmäinen huolestuneena. Saimme kuitenkin miehen kanssa vakuutettu tytöt että mies pärjää vallan hyvin , hänelle sattuu yövuorot joten hän ei mukaan pääse. 

Muuten syysloma menee siten töiden parissa, mummo vahtii tyttöjä sillä aikaa kun men miehen kanssa pakeramme töissä.

Tänään minulla on lastenvaatekutsut. Sen takia olenkin jo kotosalla. Tein tavoistani poiketen keskiviikon töitä joten tänään olen ollut kotona jo yhdestä alkaen... tuntuu ihan kuin olisi ihan pidempikin vapaa sis kuin puolipäivää , mutta siis tuntuu kuin oikeesti olisin vaan käväissyt töissä.

Nyt tässä olisi hieman pullan paistoa ja popcorin tekoa ja iltasella sitten tulee kavereita kyläilemään. Huomenna on viikonloppu, JEEEEEE, huomiselle ei ole suunnitelmia. MIes on töissä iltavuorossa joten tyttöjen kanssa jotain puuhastellan, aamusella varmasti uimaan mutta loppu päivä on ihan auki, tehdään mitä mieleen juolahtaa. Sunnuntai menee taas tiiviisti tanssikoululla ja iltapäivällä ehkä uimassa. Mutta tärkein vikonloppu suunnitelmani on NUKKUA, viime päivien yöunet on olleet ihan syvältä, päätä on särkenyt joka yö ja painajaisetkin vaivaa  mutta viikonloppuna nukun vaikka päiväunet jos ei muuten meinaa uni tulla.