HUh kun tuntuu että tuo uusi vauva vie kaiken ajan eikä ehdi edes blogia päivittelemään.... NO eipä kai, oikeasti kaikki aika menee ulkona touhutessa (ja tietenkin zumbassa) ja ei vaan malta pysähtyä paikoilleen koneen ääreen hetkeksikään sisälle, hmmm... täytynee ottaa läppäri että saa päivitykset kuntoon .

Eilinen oltiin vain ihan kotosalla ja lähitienoilla. Tessa pääsi tutustumaan autoiluun kun käytiin uittamassa Hania ja Aapoa läheisessä rannassa. Hienosti meni automatka ja Hanin kanssa takapaksin jakaminen ei tuottanut mitään ongelmia. Ylipäänsä Hani on ottanut pennun TODELLA HYVIN vastaan ja ongelmia ei ole ollut minkään moisia. HYVÄ HYVÄ HYVÄ!!! 

NO mutta sitten itse pää asiaaan. Syy siihen miksi nyt ehdin istua koneella on se että odotan tässä että mummo tulee lapsi ja koiravahdiksi ja sitten kohta suuntaamme miehen kanssa ikeaan. Remppa alkaa olla siinä vaiheessa että kohta päästään kalustamaan vaavelin huonetta ja mistäpä muualtakaan sitä sitten "köyhä lapsiperhe" kalusteet hakisi kuin IKEASTA.  Tulostin netistä ostoslistan joten pitäisi shoppailu pysyä suht hanskassa, siis jos ei nyt ihan hirveästi listalta poikkea .  Samalla reissulla etsitään pistorasioita tuolta pääkaupunki seudulta. Kotkasta tuntuu kaikki halvat pistorasiat olevan loppu. Rajamarketin pistorasiat maksoivat alle 4 eur mutta ne oli loppu. K-raudan halvin malli oli 24 eur , eli ne saivat jäädä hyllyyn. Rasioita tarvitsee kuitenkin ainakin 7 kpl joten siinä tuo parin kympin hintaero / rasia tulee aika suureksi... Jos Vantaalta ei rasioita kohtuu hintaan löydy niin sitten odottelemme rajamarketin varaston täydennystä.

Mutta nyt valmistautumaan nautinnolliseen ikea reissuun!!!!  

Kaverukset mahtuu nukkumaan samalla patjalla