Perjantai.... ihanaa huominen ilman kellon soittoa, tai ei nyt ihan mutta ei ainakaan tarvitse ihan kukonlaulun aikaan herätä. Takana (tosi)  rankka viikko ja nyt pari päivää tyttöjen kanssa , ei vaan voi olla parempaa.

Tänään kun tulin töistä oli yläkerrassa bileet. Tytöt olivat järjestäneet sinne Robinin keikan.  CD-soitin huusi täysillä Robinin biisejä ja tytöt jammailivat musiikin tahtiin. Kaikki kolme oli bileissä mukana ja vuorotellen saivat jokainen olla " pää jammailija" . , Robin on aika kova juttu meillä tällä hetkellä. 

 Kun tytöt olivat saaneet bileensä päätökseen lähdettiin tyttöjen kanssa uimaan. Pitkästä aikaan mentiin Inksaan uimaan ja se oli taas hyvä ratkaisu. Vesi lämmintä ja hallissa oli meidän lisäksi ehkä viisi ihmistä. Tilaa uida ja puljata. Oli oikein mukava reissu. Samalla heitettiin mummin ja papan postilaatikkoon tyttöjen kerho- ja koulukuvat (että tiedoksenne katsokaa laatikkoa jossakin vaiheessa  ) Uimassa vierähtikin pitkä tovi ja sitten kiireellä kotiin iltapalalle ja kohta lapset unten maille ja itsekkin taidan käydä tänään ajoissa nukkumaan, viime yö meni hieman heikosti ja nyt olo on aika naatti. 

Isot tytöt saivat tänään tosiaan koulukuvansa, herttaisia tyttösiä, eka ja tokaluokkalaiset. Minikääpiö oli saanut kerhokuvansa jo aiemmin ja nyt täällä on sitten Vaarille kaikkien kuvat (muista pyytää kun nähdään) , Mummolta puuttuu isojen kuvat ja EMMIIIIIII, Iina haluaa antaa yhden kuvan siulle. 

 

Huomenna sitten aamusta alkaen tyttöenergiaa. Sillä välin kun mies toipuu saunaillasta niin lähdetään me tyttösten kanssa ehkäpä hieman ulkoilemaan (jos sää suosii) ehkäpä Santalahden maisemiin, siellä kun on taas isot agility kisat käynnissä niin on kiva mennä katsomaan kun koirat juoksee ja hulluttelee.  

Iltasella on myös iso hyväntekeväisyys zumba tapahtuma jonne olen luvannut mennä. 2 tuntia zumbailua, liput 15 eur ja tuotto menee lastenosastolle... joten liikuntaa hyvään tarkoitukseen siis. Ja huomenna  myöhään iltasella kun olen ensin laittanut lapset nukkumaan on sitten vuorossa vähän isompien tyttöjen kanssa tyttöenergiaa. Eli illan viettoa kera pari kaverin, viime kerrasta missään on aikaa joten saa nähdä löytyykö kaapista MITÄÄN päälle pantavaa, en ole jaksanut yhtään kokeilla tai miettiä vaihtoehtoja.... Napataan se joka ensimmäiseksi eteen tulee ja mahtuu päälle. Ja osaakohan sitä enään edes ihmisten ilmoilla olla.... no se jää nähtäväksi. 

Mutta nyt haliruttaamaan tyttöset untenmaille .