Tänään oli minulla siis vapaapäivä. Aamulla lähdimme vaavelin kanssa kerhoilemaan ja samalla vietiin keskimmäinen eskariin. Kerhossa oli ihan kivaa, ihana nähdä tuttuja aikuisia.

Kerhoilun jälkeen kiisimme kotiin. Vaaveli meni tavoisaan poiketen päiväunille ja nukkuikin melkein kaksi tuntia. Sillä aikaa kun vaaveli veteli unia hain keskimmäisen eskarista ja sain selvittyä asioita jonkin verran. Sain itseäni eräissä asioissa niskasta kiinni ja sain postiteltua  ja mailattua erinäisiä papereita. Nyt vaan sitten ollaan odottavalla kannalla. Siivoamiseen ei energia varani riittäneet joten kämppä on edelleen hävityksen kauhistus  mutta väliäkö sillä.

Kun vaaveli heräsi teimme nopeasti lapsille ruokaa ja sitten olikin jo isompien liikkakerho. Kerhon ajan me yritimme olla vaavelin kanssa ulkona mutta ei siitä oikein mitään tullut, jotenkin kiukkuinen ja hankala tuntuu vaaveli tänään olevan, lieko vasitonnut äidin kireyden vaiko onko kipeäksi tulossa. Liikkakerhon jälkeen läksimme kauppaan... ajoimme kaupan pihalle ja eikun takaisin kotiin... mies oli unohtanut pankkikortin tunnusluvun ja ei auttanut muu kuin lähteä sitä kotoa hakemaan, kaikenlaista sitä sattuukin. Lopulta pääsimme kuitenkin kauppaan ja kärryihin lastasimme pizza tarpeita. 

Nyt uunissa on pellillinen pizzaa toinen puoli tonnikala-katkarapu ja toinen kinkku-ananas... NAMSKIS!!! Toivon mukaan herkku iltapala vie pahan mielen pois niin vaavelilta kuin äidiltäkin. Isot tytöt ovat olleetkin aika reippaita joten täytyy toivoa että pizza ei tee heille päin vastaista reaktiota... mutta nyt pizza siis paistuu ja kohta suihkuun ja sen jälkeen syömään. 

Huomenna on taas arki. Mummo tulee tyttöjen kanssa koska minä ja olen töissä ja mieskin menee aamuvuoroon. Huomiselle on töihin mitä luultavammin tiedossa kiireinen päivä, kiire olisikin hyvästä niin pitäisi ajatukset pois tulevasta ja muista huolen aiheista. Illalla sitten zumbailua, tarkoituksena olisi zumbata taas kaksi tuntia perälläkkäin joten illalla kun raahaudun kotiin voi olla takki aika tyhjä.  Tosin  tuollainen fyysisen rasituksen aiheuttama väsymys lienee hauskempaa kuin tämä henkisesti loppuun ajettu olo... 

Mutta nuo siis vasta huomenna... nyt suihkuun ja pizzaa!!!