Eilen oli Tontsun 50 vuotis juhlat.  Juhlat meni oikein kivasti. Paikka, työväentalo, oli oikein omiaan tuollaisiin juhliin. Lapsilla oli tilaa juosta ja tanssia... ja kyllähän nuo juoksivat ja tanssivatkin .

Tosi hyvin meni koko päivä. Juhlat alkoivat viideltä ja hienosti jaksoivat tytöt tuonne yhdeksään asti. Yhdeksältä kun lähdimme kotiin niin vaaveli simahti autoon mutta isot jaksoivat nipin napin kotiin asti ja suoraan nukkumaan. Yhtään kiukkuäkäpussi kohtausta ei tullut ja vaavelin "pottailutkin" meni nappiin. Vaaveli on siis ollut nyt jonkin aikaa ilman  vaippaa päivisin ja nyt sitten mentiin juhliinkin ilman vaippaa. Olin kyllä varannut vaihtovaatetta mukaan mutta ne eivät menneet käyttöön vaan vaaveli osasi hienosti käydä vessassa kaiken tohinankin keskellä.  Kamera unohtui kotiin joten omia kuvia en saanut yhtään mutta nyt täytyy sitten odotella että saisin muutamia kuvia muilta vierailta niin saataisiin blogiinkin kuva meidän juhlivista prinsesssoista.

Noiden 50 vuotis juhlien lisäksi vanhimmalla oli eilen kaverin 7 vuotis synttärit. Eli hänellä oli sitten yhtä juhlaa koko päivä. 

Sillä aikaa kun vanhin oli kaverinsa synttäreilla, mummo laittoi meidän muiden hiuksia juhla kuntoon (vanhin oli jo kiharrettu aiemmin). Mummo toi tytöille kihartimen ja aivan uuden "timantti" korvakorut juhlia varten... oli kyllä kauniita neitoja meillä.   Tytöt olivatkin  todella tarkkoja siitä että miten hiukset laitetaan ja mitä juhliin pitää laittaa päälle.... Keskimmäinen varmisti vielä soittamalla mummille että hänkin osaa varmasti pukeutua oikein.  Äidin juhlamekkokin sai hyväksyvän katseen mutta hieman keskimmäinen ihmetteli että "Äiti miksi sinä et laita KORKO kenkiä?" MInulla kun oli semmoiset tasapohjaiset juhlakengät..   Tarkkoja tyttöjä siis  .

 

Tänään on sitten ohjelmassa ... yllätys yllätys.. synttäreitä. Kaverin lapsi viettää 3 v synttäreitään tänään ja sinne suuntaamme tuossa iltapäivällä. HUrja synttäri  suma taas sattuu tähän saumaan kun ensi viikollakin on vielä synttäreitä.. mutta mutta.. herkutellaan nyt ja paastotaan sitten taas joku toinen päivä