Eilen oli SUPERDUPER mukava päivä. Tahi oikeasti ilta. Päivä meni töissä yksin työkaverin sairastuttua , kaveriin oli iskenyt sama pöpö kuin  minullakin mutta kuumeen kera. Onneksi päivä oli kuitenkin suht vilkas niin aika meni nopiasti.

Mutta töiden jälkeen alkoi se päivän PARAS osuus. Oltiin sovittu ystäväperheen kanssa että lähdetään katsomaan kissoja yöhön, elikkäs siis Korkeasaareen ja kissojen yöhön. Ensin käytiin ABC:llä syömässä ja sen jälkeen kohti Korkeasaarta.  ONNEKSI olimme älynneet ottaa rattaat mukaan, siis normaalisti ei minikääpiö eikä wambba rattaita käytä mutta jotenkin tuli mieleen että jos illalla on vaikka väsy jne ja rattaat tuli otettua mukaan. Hyvä niin sillä porukkaa paikalla oli niin paljon että auton jouduimme jättämäään KAUAS, Tennishallille asti, eli käveltävää tuli mustikkamaalle jo varmaan kilometri ja siitähän on vielä matkaa itse saarelle.

Pikku naiset olivat aivan totaalisen innoissaan päästessään rattaisiin taisi olla reissun yksi paras hetki  siis tietenkin pupujen lisäksi.

Porukkaa oli Korkeasaaressa paljon mutta hienosti mahduttiin sekaan. Nähtävää oli paljon ja oli oikein mukavaa, Kiitokset Askolle ja Tarulle . Niin ja erityis suuri kiitos ja kunnia lapsille.  KAIKKI kuudesta lapsesta kaikki jaksoi TODELLA hienosti, jaksoi vaikka kello nöytti jo 22:46 kun päästiin ajelamaan kotiin päin. Reippaita tyttöjä 

Tässä muutama kuva:

pois lähtiessä hieman väsyä porukkaa:

'

ja tässä sitten koko porukka,kiitokset tuntemattomalle valokuvaajalle: 

 

Tähän perään vielä muutama kuva keskiviikolta, käytiin tyttöjen kanssa Santalahden luontopolulla ja se on AIVAN Mieletön paikka, hanat maiset ja ulkoreitti mitä parhaimmillaan: