Voi taivas mie olen ähky. Jos eilen oli vappuherkkujen sulatuspäivä niin tänään on kyllä otettu kaikki energia lisäpointseineen takaisin.

Käytiin tänään uimahallissa siellä hyppytunnilla. Oli oikein kivaa, tosin vaavelilla on äiti kausi TAAS pahimmillaan ja se hieman vaati enemmän järjestelyjä mutta ihan kivasti meni sitten kuitenkin. Meidän tytöt hyppi  veljeni lasten kanssa ihan innoissaan kaikenlaisia temppu hyppyjä. Katselin  hieman kun serkkutyttö (9v)  heitteli voltteja ponnahdus laudalta... ja pitihän minunkin tietty yrittää.. kolmesta voltista YKSI onnistui täydellisesti, kaksi muuta loppui noloihin plätseihin. Toisen lätsähdin pepulleni ja toisen aivan suoraan selälleni... voin sanoa että pikkuisen kirpaisi lätsähtää selälleen veteen... mutta ei siinä auta irvistellä kun on paljon katsojia... eikun uudelleen vain yrittämään.

Hyppytunnin jälkeen menimme koko porukka mäkkiin... voisin sanoa että oli hieman haasteellista tilata lastenaterioita ja muita ruokia kun jokaiselle tietenkin tuli erilaiset vaihtoehdot kaikista laaduista, yksi joi Fantaa ja yksi spriteä, yksi halusi aterian nuketeilla ja toinen juustohampurilaisella, jollekkiin kelpasi VAIN tavallinen hampurilainen... no pääasia lienee että kaikki sai ruokansa ja jälkiruoka jätskinsä ja itse ainakin huomasin syöneeni AIVAN LIIKAA... maha on aivan super ähkynä vieläkin.

Nyt kaikki lapset nukkuu. Tänään on ollut aika härdellipäivä kun on ollut kaikenlaista eskaria ja kerhoa kauppareissua yms muuta... Vaaveli, joka päätti ilmoitti TAAS että "Ei kuku" oli aivan sippi poikki väsynyt kun päästiin kotiin tuossa vartin yli seitsemän. Ei muuta kuin iltapesut, pusut ja sänkyyn... SIellä ne tuhisevat nyt kaikki kolme, kaikkensa antaneena ja masut täynnä .

Itse ajattelin oikaista turvonneen mahani viereen tuohon sohvalle... ehkäpä sieltä tulisi jotain tosi tv hömppää (Suomen huippumalli haussa) mille voisi naureskella... Ja tänään pitää kyllä itsekkin malttaa mennä ajoissa  nukkumaan... Tänä aamuna väsytti meinaan aivan armottomasti ja tavoistani poiketen heräsin vasta kun herätyskello pärähti soimaan seitsemältä (yleensä siis  herään jo ennen kellon soittoa).