Kiva kiireinen päivä, vaaveli EI NUKKUNUT tänäänkään päiväunia  mutta toisaalta tuo nukkumattomuus antaa kivaa vapautta tehdä asioita ilman tiukkoja aikatauluja... ja hyvinhän tuo näyttää porskuttavan ilman niitä uniakin... ainakin tänään on ollut oikein hyvän tuulinen ja aurinkoinen tyttö.

Aamulla lähdettiin ulkoilemaan, käytiiin lenkillä ja haravoitiin pihaa. Lenkin jälkeen päätimme että tänään herkutellaan ja suuntasimme Pasaatiin (paikallinen ostoskeskus) ja siellä marssimme Rossoon lounaalle. Kaikille maistui ruoka hyvin, kaikki tytöt söivät annoksensa viimeistä murua myöten.

Lounaan jälkeen lähdimme uimaan. UImahallissa olikin tuttuja ja jonkin aikaa tytöt leikki hippaleikkiä lastenaltaassa. Kun leikki loppui niin hypittiin jokin aikaa ja mies joutui taas haastaviin sukellus tehtäviin... ja tehtävät olivat tällä kertaa jopa vähän liian haastavia mutta eipä niistä sen enempää.... (lupasin miehelle että en tee selvitystä hänen "sukeltajan taudista" näin netin välityksenä... tutuille kertokoon itse jos kertoo)

MInulla olisi ollut viideltä Zumba mutta koska mies joutui sukellus haasteiden seuraksena käymään lääkärissä jäi minulta sitten zumbailut tältä kertaa väliin... no ensi kerralla pitää sitten zumbata  super hyvin että saa korvatttua tämän viikon pois jäännin.

Äsken käytiin saunassa ja nyt lapset natustaa karkkipäivä karkkejaan ja katsovat avaraa luontoa. Mies meni nukkumaan koska hänen pitää vielä lähteä yöksi töihin, minä hetken ajattelin notkua tässä koneella ja sitten liittyä lasten seuraan sohvalle. Avaran luonnon jälkeen sitten lapset nukkumaan ja TV:n kiehtovien sarjojen pariin (olen taas tallennellut vaikka mitä ohjelmia mutta en ole ehtinyt katsoa).