Tämä viikko on liian täyteen buukatttu... ihan mahdoton loppu viikko ja ensi viikolla täytyy kyllä saada kalenteri iltapäivästä tyhjäksi kun muuten päivät menee töissä.

Tänään on isoilla tytöillä kaverin synttärit joita vietetään Hesburgerissa. Siihen hurahtaakin 17:30-19:00 välinen aika. Eihän siinä sitten olekkaan muuta kuin iltapala ja nukkumaan. Ennen noita synttäreita pitäisi ehtiä tehdä kotihommia ja kävellä edes takaisin eskarin, kodin ja leiksan väliä.... 

HUomenna on kerhot, eskari, koulu, Keskimmäisen hammaslääkäri, liikuntakerho sekä vielä eskarin vanhempain ilta (jhon mies ei pääse joten joudun menemään ihan yksin... hmmm.. ahdistavaa jotenkin mennä yksin). Mummo onneksi lupasi tulla keskiviikkona lastenvahti avuksi niin ei tarvitse kaikkia kolmea aina ottaa mukaan joka paikaan esim keskimmäisen hammaslääkäri on paljon mieluisempi toteuttaa ihan keskimmäisen kanssa kahdestaan kuin koko kolmikon kanssa. Ja sitten tuo vanhempain ilta.. siellä meneekin sitten koko ilta... Tyttöjen liikkarista jään suoraan koululle, tytöt saavat hipsiä omineen kotiin ja mummo odottelee sitten täällä.

Torstaina olisikin sitten ainut mahdollisuus totettaa uimareissu. Eli aamulla kerhoilemaan ja eskarin ja koulun jälkeen suoraan uimahalliin, tuo uiminen on nyt onneksi semmoinen jokaisen suosikki juttu joten se on rentouttavaa. Uimasta sitten kotiin ja ruokaa rinnan alle ja minä sitten zumbailemaan,.... sitten se onkin taas jo ilta.

ja perjantaina TÖIHIN....APUA , KÄÄKS, ja APUA!! Perjantai ilta onkin sitten varatu ihan vaan ulkoilulle ja toipumiselle  . Lauantaina on peräti kahdet synttärit , toiset aamusella ja toiset iltasella. Sunnuntaina en aio muuta kuin olla möllöttää ja ehkä käydä uimassa... ja sitten taas töihin....

Aika täydeltä näyttää siis kalenteri.... Onneksi ensi viikon kohdalla on hieman tyhjempää ja vaikka kuinka tekisi mieleni täyttä se kaikenlaisella ohjelmalla niin yritän malttaa mieleni.

 

Eilen sain vihdoin hoidettua kaikenlaisia paperi asioita jotka piti saada kuntoon ennen töiden alkua. Tilasin uuden verokortin, ja hämmästykseni vaikka tulee lisää rahaa niin veroprosentti tippui , Vaari kyllä selitti miten se on mahdollista (jotain ansiotulo vähennyksiä tms) ja luotan nyt siihen että se on suht oikein. Laitoin myös päivähoitotoimistoon tiedon että kotkalisän maksamisen voi lopettaa ja toimitin Kelaan paperin jossa näkyy tuloni ja tieto siitä että teen lyhennettyä viikkoa lastenhoidollisista syistä. Jo noiden papereiden jälkeen olin ihan solmussa ja hieman ehkä kauhulla odottelenkin töissä sitä papereiden pyöritystä... HUOH!!!

Nyt alan tyhjentää loppuja kahvipannullisesta minkä keitin herättyäni ja sitten on taas virtaa... kohta lapset ylös ja hommiin!