Tällä viikolla on ollut sekä keskimmäisen että vanhimman vanhempain vartit. Työvuoroista johtuen on edustajina meidän perheessä kumpaisessakin ollut tällä kertaa mies. Molemmista kuului vaan hyvää palautetta.

Keskimmäisestä oli ope sanonut että on ihana helppo oppilas. Voi kuulemma laittaa kenen viereen vaan ja tyttö tulee toimeen. Liian vilkkaita kuulemma rauhoittaa eli ei lähde mukaan hölmöyksiin ja muutenkin on kaikkien kanssa hyvä kaveri ja osaa innostaa porukkaa hyvällä hengellä, esim liikuntatuntien jalkapalloilussa.  Oppimisen saralla vahvaa keskiluokkaa eli ei mitään ongelmia. Tämä toki oli tiedossakin mutta oli kiva kuulla että kaikki sujuu hyvin. Ruokailu tilanteet joissa oli aluksi ollut jännittymistä sujuvat kuulemma hyvin. Tyttö ei kuulemma paljoa syö (johtunee hyvin pitkälle siitä että ruokailu on jo klo 11:15 ja tyttö syö aina aika tukevan aamiaisen) mutta tilanne on miellyttävä ja tyttö on iloinen joten sehän se onkin ravinnon saannin ohella yksi tärkeä tekijä. Tyttö on reipastunut hienosti sitten alku ajoista, viittaamaan on kuulemma vielä hieman arka eli viittaa jos on 110 % varma vastauksestaan ja siinä on siis ehkä hieman petrattavaa eli voi viitata eikä mönkään meneminen haittaa mitään. Tyttö kuulemma nauttii esiintymisestä ja ope suosittelin musiikkiluokalle hakemista. Tuuli tulee toimeen kaikkien kanssa ja kaikki Tuulin kanssa, tämä oli kai se kaikista mukavin uutinen.  heart

Vanhimman vanhempainvartti oli ollut tänään ja aika samoilla linjoilla oli hänenkin opettaja. Eli kaikille reilu kaveri, auttavainen ja ystävällinen. Oppimisessa hyvää vahvaa keskitasoa. Vaikka matikassa kertotaulujen oppimisessa onkin ollut pientä säätöä niin siinäkin opettaja oli sitä mieltä että hyvin menee. Ympäristöopissa napsitaan vain kymppejä ja muutkin aineet sujuu hienosti. Huolellinenkin tyttö on vaikka itse oli sitä mieltä että unohtelee juttuja aina välillä mutta ope taas sanoi että erittäin huolellinen ja tarkka, läksyt tehty aina ja sovitusta pitää kiinni. Reipas ja aina auttamassa muita tarpeen mukaan. Vanhinkin on "kasvanut" hurjasti tämän kolmosen aikana ja alkaa olla jo "iso tyttö". Reipas ja pohdiskeleva eikä pelkää kertoa omia mielipiteitään. Ihana esikoinen heart


MInikääpiöllä oli taas tänään ollut seurakunnan kerhossa valokuvaus. Minun valmiiksi valitsemat vaatteet oli kuulemma mennyt vaihtoon ennen kuvausta mutta väliäkö sillä, kivoja kuvia oli tyttösestä saatu.  Kuvailun lisäksi tänään minikääpiöllä on telinevoimistelu jonne hän oli lähtenyt jo ennen kuin minä kotiuduin töistä. MIes on iltavuorossa joten mummo on vienyt tytön voimisteluun. Nyt täällä kotona onkin aika hiljaista kun isot on tyttökerhossa ja minikääpiö jumpassa... Koirat vaan tuhisee eikä mitään muita ääniä missään... luonnotonta surprise. NO onneksi kohta kotiutuu ääniapina alias minikääpiö ja sen jälkeen on luultavasti taas tiedossa huimia jumppaesityksiä ja tarinoita päivästä.


Nyt hauskaa iltaa kaikille...


Niin ja sukulaiset ja tuttavat...
Jenna myy luokkansa keräykseen  " Koulun musiikkiluokkien konserttiin" lippuja!!!!  Konsertti on 28.11 klo 18:00 Rauhalan koululla. Liput 5 eur  lapset 3 eur.  (Jos haluaa lippuja ostaa ja tukea 3 A: keräystä  niin soitto tai viesti  Jennalle, kaikki tulot jotka he saavat etukäteen myydyistä lipuista menee heidän oman luokan kassaan ja niillä varoilla tekevätten sitten jotain mukavaa luokan kesken. eli kaikki konserttiin ja lippujen ostoon)