Viime yö ei ollut niitä loistavimpia Otsan rypistys. SEn lisäksi että minun oma olo on aivan todella kehno niin vanhin herätti minut yskimällä. Menin katsomaan niin se yski VERTA!!!! Arvoin vähän aikaa että seurailenko vai soitanko piipaa auton. Mutta yskiminen kuitenkin rauhoittui (tosin vähän väliä yskiskeli lopun yön) ja uskalsin itse käydä nukkumaan mutta heräilin tietty koko ajan ja piti käydä tarkistamassa että onko vanhin ihan kunnossa. Aamulla soittelin terveyskeskukseen ja siellä se väki kyllä saa tuntemaan itsensä ääliöksi pienistä valittajiksi. Mie soitan että mun lapsi yskii verta niin kommentti on että " jaa mutta ei se mitään vakavaa ole, jos hengittää eikä ole sininen  niin ei tarvi tulla näytillePäättämätön, seurailua kotona.

No tyttö oli herätessään ihan pirteä ja hinkusi kovasti mummolle syömään nakkisoppaa. KOska kuumetta ei ollut niin, mikäpä siinä. Koko kolmikko meni mummon hoiviin ja mies ja minä painuttiin Ikeaan ostamaan uutta ruokapöytää hajoavan tilalle. Pöytä kyllä löytyi mutta täytyy sanoa että oli viimeinen ikea reissu puoli kuntoisena, mie olin ihan varma että kuolema korjaa ennen kassoja. No hengissä kuitenkin selvittiin.

Tässä keskimmäinen kokoaa Ikean tuoleja (nehän on tunnetusti niiiiiin kivoja kasata)

 

 

 

Sillä aikaa kun isot tytöt ja mies kokosi kalusteita ja mie podin huonoa oloa sohvalla niin vaaveli laittoi täystuho vaihteen päälle, kauhea romahdus ja tulos tässä:

Vaaveli ilmeiseti päätti alkaa lämmittää takkaa. Hymy