Aivan loistavan ilman olin saanut vapaa päiväkseni. Aurinko paistoi ja tearssin mittarissa lukemat nousi auringossa jopa 8 asteeseen. Aivan ihanaa, näki kuin lumi suli ja kevät tulee...

Vapaa päiväni vieton aloitin reipapasti zumballa. Aamulla ylös 06:23 ja 06:40 oli kaverin auto hakemassa portilla. 45 minuuttia armotonta zumbaamista ja voih kuinka aamu alkoikaan pirteästi.  Kun kotiuduin zumbasta kahdeksalta oli vanhin jo koulussa ja minikääpiö ja keskimmäinen valmiina aamupala pöydässä. Minä suihkuun ja tytöt valmistautumaan eskaria ja kerhoa varten. Kerhossa olikin valokuvaus päivä. Kuvaukset meni ihan hienosti... reilun viikon verran nyt pitää kuvia odotella. 

Eskareiden, kerhojen ja koulun jälkeen syötiin himppusen välipala ja painuimme ulos... ILma oli tosiaan mitä mahtavin... Pari tuntia siinä pihalla touhuttiin..

Kuvia pihalta:

 

Tessa ja "hirvelöisen jalka"

Tuuli:

TUuli ja myrskytuuli....

Jenna:

 

Kun oltiin aikamme ulkoiltu tulimme sisään. Hetken siinä ihmeteltiin ja sitten tytöille jumppa vehkeet niskaan ja jumpalle. Juman ajan me kulutettiin minikääpiön kanssa aikaa koululla sisätiloissa koska olimme lähdössä jumpan jälkeen PAsaatiin tapaamaan minikääpiön kummia ja ulkovehkeitä ei sinne reissulle viitsitty mukaan raahata.

Emmin (kummitädin) kanssa käytiin sitten hesessä syömässä  ja kierreltiin kauppoja. Ikävä kyllä vastaan ei kävellyt mitään hehkeää uutta bileasua eikä oikein mitään muutakaan henkeä salpaavaa. HIusväri ja kuorintavoiden tarttui kuitenkin mukaan, niin ja minikääpiölle parit sukkahousut sekä pari pitkähihaista paitaa, niistä olisin huutava pula. SEitsemän jälkeen alkoi lapset olemaan niin väsyjä että oli pakko vilkuttaa kummille heipat ja kiirehtiä kotiin.

Tässä kuvia Pasaatista:

IHanat naiset Hesessä:

Iina  Emmikummi : 

Nyt lapset nukkuu ja minä aion hetken istua tässä koneella ja sitten nukkumaan... kiire päivä  alkaa tuntumaan jaloissa ja päässä... 

 

Ihan paras vapaa päivä pitkiin aikoihin, nyt on taas virtaa huomisiin koitoksiin.