Mukava päivä taasen takana. Töissä oli itse asiassa aika puuhakas päivä eikä tarvinnut laakereilla lepäillä. Sen verta oli takki tyhjä työpäivän jälkeen että polkasin suoraa reittiä kotiin vaikka alunperin oli tarkoitus että menen Emmiä moikkaamaan hotellille.  Töistä kun kotiuduin keitin kahvit, nostin jalat terassin pöydälle ja nautin auringosta... IHANAA!!!!

Ihanaa ja hiljaista,lapset oli nähkääs lähteneet jo päivällä isänsä kanssa mummon luo viettämään äitienpäivä ja synttärijuhlia. ONNEA MUMMO!!!!!  Päivään oli kuulunut kalakilpailua, savustamista, riehumista ja kaikenlaista leikkimistä ja tietenkin herkuttelua. TUossa kuuden piintaan kotiin tuli iloisia tyttösiä joilla naamasta näki että aurinkoa oli saatu. Tytöillä oli jokaisella mukana myös ISO palkinto pussi, kalastuskilpailusta oli kuulemma saanut palkinnon vaikkei olisi voittaja ollutkaan. Hauskaa oli tytöillä ollut sen näki kaikesta. Jonkin aikaa siinä sitten höpöteltiin ja sitten mies alkoi iltapuuhiin lasten kanssa ja minä lähdin agi treeneihin Jäppilään. Oiken mukavat treenit vaikkakin seurana oli PALJON inhottavia kavereita... ITIKAT olivat löytäneet kentän ja voi tätä kutinan määrää joka minulla tällä hetkellä on, raavittaa ja kutkuttaa JOKA paikkaan....  Mutta hauskaa tuo agility on siitä ei pääse mihinkän ja nyt tämä ilta treeni aika sopii meille hyvin koska se ei tosiaan ole pois lasten ajasta kun tytöt käy nukkumaan kuitenkin jo melkein siinä vaiheessa kun minä lähden.

 

Huomenna olisi vapaapäivä. Kaikenlaista pikku puuhaa olisi suunnitteilla. Zumbaa ja kosmetologia... mutta ei sen suurempaa.  Jos vaikka saisi siivottua niin se olisi jo aika suuri saavutus