Just just... Nyt on lääkärissä käyty. SEuraillaan paineita edelleen eli ei mitään tarvitse tehdä nyt ainakaan vielä .Lääkäri sanoi että sitten jos paineet nousee taas pysyvästi tuonne yli 95/150-160 niin sitten pitää varata uusi aika ja katsotaan sitten. Tämä oli kyllä oikein mukava lääkäri, oli tutustunut aiempiin käynteihini ja labrakokeisiin eli ei tarvinnut kertoa kaikkea alusta asti. Lisäksi oli oikein mukavaa kun ei tarvinut kuunnella luentoa (saarnaa) noista mitkä yleensä verenpainetta nostaa ei ylipaino tms eli sanoi selkeästi että minä en nyt oikein enempää voi elämäntavoilla paineita laskea eli sukurasite mikä sukurasite kun ylipaino yms muut on jo suljettu pois. 

 

Sillä aikaa kun minä olin lääkärissä oli tytöt käyneet isin kanssa lenkillä ja leiksalla, kovin kauan ei kuulemma isi jaksanut leiksalla olla kun ei ollut ketään kavereita . Sitten kun minä tulin kotiin niin läksimme pyörällä kauppaan ostamaan pannaritarpeet ja HILLOA... nyt on masu täynnä pannaria ja mieli hyvä! 

ILtapäivän ohjemlma on vielä mietinnässä mutta käydään ainakin moikkaamassa yhtä vaavelin kummeista tuolla hänen työpaikallaan Cumulus hotellissa.

Mutta nyt pannarin päälle on hyvä juoda vielä kahvit ja sitten täytyy alkaa imuroimaan...