Käytiin tänään koko porukan voimin katsomassa pientä ihmistä. Kaveri sai 10 päivää sitten toisen pojan ja nyt me sitten käytiin pientä vaavaa ihmettelemässä. Aivan ihanahan hän tietysti oli, pienen pieni ihminen, siinä sylissä tuhisemassa, oli siinä taas jotain koskettavaa.

Meidän tytöt olivat vauvasta aivan haltioissaan. Jokainen tyttö (vaavelikin) halusi vuorollaan pitää vauvaa sylissä.  Itse pitelin vauvaa pitkän aikaa ja kyllähän se tuntui siltä että siinä sylissä pitäisi vauva olla... kun annoin vauvan miehelleni niin tuntui että syliin jäi tyhjä paikka... Mutta silti... vaikka vauva oli ihana ja syli tuntui tyhjältä kun  vauvan antoi pois niin silti sanoisin että minulle ei tullut kummempaa vauvakuumetta.. ehkäpä  se nyt ihan oikeasti on meidän lapsiluku täysi ja kolme prinsessaa riittää meille . Onneksi on noita "varavauvoja" joita voi sitten nunnuttaa kun  tuntuu että omat on jo niin isoja .

 

Tänään ei kyläilyn lisäksi ole ollutkaan muuta ohjelmaa. Vanhin tietty oli eskarissa mutta muuten ollaan oltu kotona (tai no kauppareissu piti heittää). Huomenna on minulla ja vaavelilla muskari, mummo lähtee keskimmäisen kanssa kerhoon ja vanhin taas eskariin   eli aamupäivä menee koko porukalta rattoisasti (mieskin nukkuu aamupäivän yövuoron jäljiltä)... Huomenna iltasella olisi sitten tarkoitus mennä taas uimaan, JIPPIII, tuntuukin että viime uimakerrasta olisi pidempikin aika vaikka eihän siitä nyt oikeasti niin kauan ole. mutta kiva ja kiireinen päivä siis huomisestakin tulossa.