Oltiin tänään hiihtämässä, tai siis isot hiihti ja mie talutin vaavelia pitkin ladun reunaa ja välillä käytiin ojan kautta ottamassa vauhtia Hymy. Hienosti on isot tytöt kehittyneet hiihtämisessä, oikein kunnolla liu´utteli pitkin latuja. Vaaveli keskittyi siihen että jos se oli "vapaana" niin se konttasi ojaan heti kun silmä vältti ja jos sitä pidin käsistä kiinni niin kauhealla kiireellä piti tepastella siskojen perään.

Hiihtoreissun jälkeen tytöt lähti isänsä kanssa "pullakauppaan" eli Vaasan myllyn tehtaanmyymälään hakemaan leipää. Hienon satsin he sieltä löysivätkin, 35 palaa ruispaloja, ihanan tuoreita, ISO pussi (pussissa oli varmaan 25 kpl) muhku sämpylöitä ja pari pakettia näkkileipää. Ja hinta oli vain 7 euroa Yllättynyt, nyt meillä on siis pakkasessa paljon leipää. Tuo on ihana kauppa kun sinne menee niin vastaan lyö heti semmoinen tuoreen leivän tuoksu ja lapset saavat aina kassalta syötäväksi yhdet pullat, siksi tytöt tuota kauppaa kutsuvatkin pullakaupaksi Hymy.  

 

 

Arvatkaapa mitä tytöt tässä näin keskittyneesti tuijottaa???

No tietenkin eilistä Tanssi tähtien kanssa ohjelmaa. Tytöt käyvät iltaisin jo kahdeksalta nukkumaan joten lupasin tuon ohjelman heille nauhoittaa ja saavat katsoa sitten kun vaaveli käy päiväunille.  Nyt he sitten  istuvat sohvalla, kylki kyljessä,  ja tuijottavat kun ihmiset tanssii.  Itse en tuota ohjelmaa kyllä välitä katsoa mutta täytyy kuitenkin sen verran seurata että pysyy kärryillä tyttöjen jutuissa, eli lähinnä että kuka on kenenkin suosikki Hymy.