Tänään on ollut kiireinen päivä. Tarkoituksena väsyttää lapset ja aikuiset...  Aamusella kun herättiin lähdimme uimaan... UImahallista kotiin syömään ja sitten Hanin  peltolenkkiä sekä rapsuttelua  ja kapsuttelua sekä varaston purkua. Hetken tyhjyyden kyllästämänä keksimme että lähdemme HOPLOPPIIN... Hauskaa oli... parisen tuntia juoksua, pomppimista, laskemista ja kiipeilyä... tuloksena väsynyt äiti ja iloiset lapset (tai vaaveli oli iloinen niin kauan kun olisi pitänyt pois lähteä... Pois lähdettiinkin sitten huutaen , kirkuen ja sätkien... UHMAA ilmassa...)

Hop lopin jälkeen taas ruokaa nassuun ja pyörälenkille. Tai isot tytöt polki ja minä ja mies käveltiin... pääsi Hani hauvelinkin kunnon lenkille.

Nyt saavuimme sisälle ja edessä olisi vielä iltapesut ja pusut ja sitten hyvä yötä!!!

Kiire pitää mielen virkeänä ja tänään tuntuu että on ollut helpompi päivä...ehkäpä se unikin tulisi sieltä... viime yö meni ihan suht kivasti. Kun Hani alkoi aamulla kuuden aikaan itkemään meni mies sen kanssa alakertaan ja minä sain vielä jopa nukuttua, yöllä en heräillyt enään kuin pari kertaa hiestä märkänä mutta kuitenkin kylmissäni... eli viime yö oli paras yö varmaan puoleen toista viikkoon... ehkäpä tämä tästä alkaa suttaantumaan...