Tänään voisin kyllä lähettää kymmenen ylistys laulua ja 20 kiitos virttä sille joka on keksinyt kuivauskaapin. Pusuja saa myös talomme edellinen omistaja joka oli tuommoisen vekottimen tänne hommannut. Koko talven kapistus seisoi tuulikaapin nurkassa lähinnä tavaroiden säilytys paikkana mutta TÄNÄÄN... kyllä sitä on tänään tarvittu ja käytetty... en tiedä ekologisuudesta mutta tuosta en ihan äkkiä luovu olipa hiilijalan jälkeni mikä hyvänsä.

 

Ulkona on siis ihana ilma... ja ihanalla tarkoitan +10 astetta ja aurinkon paistetta. Lumet sulaa niin että silmissä oikein näkyy kuinka piha muuttaa pikku hiljaa järveksi... ja lapsilla on hauskaa (ja niin kyllä minullakin, olen tänään hyppinyt lätäköissä varmaan enemmän kuin useampaan vuoteen yhteensä). Vaatetus on kovilla mutta tässä avuksi tulee se kuivauskaappi. Toinen vaatekerta päällä ja toinen kuivumassa ja kohta taas vaihto.. ja kyllä... kyllähän meidän lapsilla on sadevehkeet ja saappaat mutta jotenkin se vesi kuitenkin pääsee kiemurtelemaan puntista sisään, ja jos ei puntista niin takin kauluksesta... siellä vesilammikossa ei siis tietenkään seistä vaan maataan, kontataan, hypitään ja pyöritään ja kieritään...

KYLLÄ SE KEVÄT VAAN ON IHANAA!!!

Avattiin tänään muuten sekä savustus ja grillikausi... savustettiin kalaa ja grillattiin makkaraa... Arvatkaapa vain kuinka innoissan lapset olivat!!!

Tässä teille paljon kuvia kevään riemusta: