JEI!!! SAin kaapit siivottua... siinä se .... MItään muuuta en ole saanut aikaan. Aamulla käytiin miehen ja minikääpiön kanssa lenkillä samalla kun saateltiin keskimmäinen eskariin. Aamupäivällä kävin myös kuuntelemassa kosmetologin juttuja ja samalla värjäytin kulmat ja ripset. Iltapäivällä oli isojen tyttöjen jumppa. Itse en ole harrastanut mitään kunnollista liikuntaa tänään, en ole ulkoillut aamulenkkiä enempää , en ole oikeastaan tehnyt mitään (muuta kuin siivonnut ne tyttöjen vaatekaapit). Olo on jotenkin turha ja voimaton. 

En tiedä olenko kipeeksi tulossa vai mikä vaivaa mutta mahassa kiertää ikävästi ja vatsahapot tuntuu nousevan suuhun vähän väliä.... Nyt ei olis aikaa sairastaa.

 

Vaikka minä olen ollut saamaton on tytöilllä ollut ihan kiva päivä. Vaaveli on leikkinyt omiaan sekä tietysti jumpan ajan, kuulemma parhaan kaverinsa WANTAN kanssa. Hassuja pikku niasia nuo kaksi. Isot tytöt ovat olleet koulussa ja eskarissa ja sen lisäksi jumpppassa, tytöt tuntuu tykkäävän jumpasta kovasti ja jumpan jälkeen iloinen kaksikko jäikin pihalle leikkimään.

Nyt lapset nukkuu ja mies valmistautuu lenkille lähtöön kaverinsa kanssa. Heillä olisi tarkoituksena taas heittäää 11 km:n lenkki. Minä aion kohta vajota sohvan pohjalle. Vaikka mieli on ihan hyvä niin nyt tuntuu etttä kroppa ei oikein pysy vauhdissa mukana, en sitten tiedä onko se tämmöinen "liikkumaton päivä" vaiko mikä mutta kroppa huutaa lisää virtaa. Lähden etsimään löytyisikö sitä virtaa tuolta sohvanpohjalta ja telkkaria tuijotellen .