Kyllä  se vaan niin on että loman jälkeen alkava arki pläjähtää aika rankasti vasten kasvoja.

Eilen oli tunne että koko ajan on kiire kiire kiire kiire... Aamulla nopeasti lapset ylös... "Joo, joo tiedän että väsyttää mutta nyt on herättävä..." Joo-joo tiedän että väsyttää mutta nyt on syötävä.." Joo joo tiedän että väsyttää mutta nyt vaatteet päälle..." "Kiireesti nyt että ehditään..." Eilen varmasti jokaiseen lauseeseeni sisältyi kiire ja hoppu.

No lapset yllättivät kuitenkin siinä että oli ajatellut että päivästä tulee vaikea ja kitinää täynnä mutta ei tullutkaan. Vaikka lapsien piti hoppuilla niin hienosti selvisivät ja vanhin jäi ihan mielissään eskari tätien hoivaan.  vaaveli ja keskimmäisen kanssa ulkoiltiin aamulla  hieman mutta sitten kiire (ja pakkanen ) ajoi meidät sisään ruuan laito puuhiin. Ruuan jälkeen taas kiireesti keskimmäinen kerhoon ja sieltä hakemaan vanhinta.... Keskimmäinen meinasi alkaa pillittämään kun kerhoon jäämisen aika tuli mutta "luojalle kiitos" hänen paras ystävä tuli juuri sopivalla hetkellä ja sen jälkeen äitiä ei enään muistettu, liukurit kouraan ja mäkeen.

Iltasella kun kiire jo hieman hellitti tuli vaavelin kummi, Emmi, kyläilemään pitkästä aikaa. Tytöt olivat varmasti jotenkin yliväsyneitä ja riehuivat kuin pienet apinan poikaset... mutta onneksi sillai hyvällä tavalla eli eivät tapelleet vaan kikattivat ja lauloivat ja juoksivat . Kun emmi lähti ja tytöt olivat hoitaneet iltapesut nin varttia vaille kahdeksan jälkeen lastenhuone hiljeni ja jäljelle jäi vain pientä puuskutusta , väsyneet kullannuput!

 

Tänään ei pitäisi olla niin kiire päivä. Ulkoilu sää olisi mitä mainioin mutta olen luvannut että mennään aamupäiväksi avoimeen kerhoilemaan kunhan saadaan vanhin eskariin. Iltapäivällä vaaveli unien jälkeen olisi tarkoitus käydä alauttamassa laina auto mummille ja papalle ja samalla reissulla sitten Inkeroisiin uimaan... ja sitten taas uni maistuu . Harmi vaan että taitaa ulkoilu ainakin minulta ja vaavelilta jäädä siis kokonaan väliin tänään mutta onneksi sääennustus lupasi tälläisiä kivoja pakkasia eli -5  -   -8 astetta aika moneksi päiväksi eteenpäin joten ulkoillaan enemmän sitten lähipäivinä.