Tänään juhlitaan vaavelin 2 v synttäreitä. Tälle päivälle leivoin juustokakkua, mustikkapiirakkaa, savukalakolmioleipiä ja lisäksi tarjolla on pipruja ja karkkia. NAMSKIS!!! OIkein odotan että milloin niitä vieraita alkaa tulla niin pääsee itsekkin SYÖMÄÄN!!!   Huomisellekkin riittää juhlimista ja itseasiassa huomenna sitten tuleekin enemmän porukkaa joten  huominenkin aamu taitaa alkaa leipomisella. 

Päivänsankari ei oikein itse taida juhlista ymmärtää.. Äsken sanoin että pitäisi varmaan vaihtaa vaatetta kun hän oli likaisisa verkkareissa ja villapaidassa, tyttö kuitenkin totesi että "Iina on hieno näin..." Onneksi suostui kuitenkin ilman raivaria vaatteet vaihtamaan. 

Aamu on siis mennyt leipoessa ja paikkoja järjestellessä. Isot tytöt on leikkineen naapurin tytön kanssa ja vaaveli on auttanut minua leipomisessa ja välillä piinannut sisariaan. KIvasti on mennyt aamu mutta kivaan aamuun mahtuu myös vähemmän kiva juttu... Vaavelissa oli TAAS punkki. Tällä kertaa punkki löytyi päästä ja poistamani punkin vieressä oli myös semmoisen näköinen kohta että siinäkin on punkki saattanut olla... vaaveli taitaa olla punkki magneetti, nyt täytyy taas vaan kytätä ettei tule rinkuloita, tosin tuolta päänahasta ne on vaikea tietty kyllä nähdä... Minusta punkit on yksi viheliäsimipiä otuksia mitä maa päällään kantaa ja minu puolesta ne voisi vallan hyvin kuolla sukupuuttoon... NIH!!!

Mutta tässä päivänsankari: